Door Blondemevrouw

Sinds 1 mei 2014 is de website Dutch Free Press – voorbij de mainstream media online. Met commentaar op de mainstream berichtgeving en met kritische columns. Het duiden van de manipulatieve aard van de mainstream media en de wijze waarop men te werk gaat om het publiek te misleiden, is een rode draad. Regelmatig terugkerende onderwerpen zijn politiek, de mainstream media, de EU en islam. Wat hebben deze onderwerpen gemeen? Vrijheid. De beperking van Vrijheid.

De website werd vanaf de eerste dag goed bezocht. Zelfs beter dan vooraf was gehoopt. Het is namelijk altijd een kwestie van geduld en volhouden om bezoekersaantallen te zien toenemen. Een mooi begin met hopelijk een stijgende lijn. Tot 28 mei 2014. Inderdaad, nog voor de eerste maand voorbij is, ligt Dutch Free Press plat door een cyber-aanval.

Door de DDoS-aanval moest de host de website tijdelijk offline halen, om andere websites op dezelfde server te beschermen. Uiteraard is Dutch Free Press heel binnenkort weer online. Bij dezelfde host, bij een andere host of bij meerdere over de wereld verspreid. Ik laat me de mond niet snoeren. Vrijheid zal altijd overwinnen.

Kort samenvattend;

  • De mainstream media liegen u dagelijks en veelvuldig voor; en trachten uw onderbewustzijn te beinvloeden door houding, woordkeuze, tonatie, keuze van onderwerpen en vraagstelling; en trachten u dagelijks te manipuleren.
  • De vertegenwoordigende democratie is een achterhaald negentiende-eeuws systeem, waardoor politici na de volkse gang naar de stembus vrijuit hun gang kunnen gaan.
  • De EU is een despotisch megalomaan project, nivellerend en culturen vernietigend, een Verenigde Staten van Europa in (burger)oorlog(en) creeërend.
  • En islam -met de islamitische cultuur, de koran, de ahadith- staat haaks op de westerse cultuur, onverenigbaar. De moslims in het vrije westen worden geherislamiseerd. En het westen wordt geislamiseerd.

Dutch Free Press komt gewoon weer terug online, dagelijks informerend, voorbij de mainstream media.

Binnen een maand een DDoS-aanval is natuurlijk een groot compliment. Als hetgeen daar geschreven wordt geen invloed heeft en gemakkelijk te weerleggen is, wordt deze moeite niet genomen.

We zien elkaar ongetwijfeld heel snel weer, met nieuw commentaar op de mainstream media, de politiek, de EU, islam en meer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s