Door Blondemevrouw

Tijdens de nucleaire top in Den Haag (NSS) zijn de grenscontroles heringevoerd. De EU staat dat alleen toe indien de openbare orde en binnenlandse veiligheid in gevaar zijn. Migratiecriminaliteit ondermijnt de binnenlandse veiligheid en de openbare orde. Gevangenissen, voormalige verzorgingstehuizen en recreatieparken vol asielzoekers, meestens met trauma’s, kansloos, agressief, Nederland miljarden kostend en criminaliteit verhogend. Illegaal het land in gesmokkeld, om vervolgens jarenlang overlast veroorzakend en miljarden kostend, procedure na procedure op te starten, om tot slot als blijvend illegaal niet illegaal te zijn, maar dankzij een of ander generaal pardon alsnog te mogen blijven, met EU-recht op bed, bad en brood.

1000 asielzoekers per week, terwijl Nederland geografisch totaal niet op de route ligt. EU-regels stellen dat een asielzoeker moet worden opgevangen in het EU-land voor het eerst wordt binnengetreden. De asielzoekers die Nederland binnenkrijgt, zijn door mensensmokkel naar ons land gebracht. Deze asielzoekers hebben reeds veel geld betaald voor de smokkel of moeten dat gaan afbetalen zodra zij Nederland binnen zijn getreden. Als hoer, als crimineel, als slaaf. En Nederland doet hiertegen niets. De EU doet hiertegen niets. Mensensmokkelaars en enorme stromen asielzoekers bedreigen de binnenlandse veiligheid en de openbare orde. Hiermee wordt zelfs aan de EU-regels voldaan om grenscontroles her in te voeren.

Een dorp met 750 inwoners opzadelen met 800 asielzoekers, is een directe bedreiging van de openbare orde. De Binnenlandse veiligheid is in gevaar door zowel financiele als criminele dreiging.

Een begin van een oplossing, is eenvoudig.

 

In totaal werden 1.250 grensbewakingsambtenaren ingezet op de grenzen met Duitsland en België, op waterwegen en op luchthavens. Alleen mensen die het land binnenkwamen werden bekeken. Daarvan werd “ruim 180 vreemdelingen de toegang geweigerd”, aldus Teeven. Zo’n dertig personen hebben in die paar dagen asiel aangevraagd in ons land. Nog eens honderd man werd aangehouden.

De aanhoudingen vonden onder andere plaats in het kader van migratiecriminaliteit (mensensmokkel, mensenhandel en valse/vervalste documenten)“, schrijft de staatssecretaris.

 

 

Als Nederland geografisch niet in de eerste route voor asielzoekers ligt, zijn alle asielzoekers die via Duitsland en Belgie de grens overgaan, volgens EU-regels, onrechtmatig in Nederland en moeten zij terug naar het land waar zij de EU zijn binnengetreden. Het is dus totaal onlogisch dat Nederland wordt geconfronteerd met 1000 asielzoekers per week en het is derhalve een bevestiging dat grenscontroles onmisbaar zijn.

Met het herinvoeren van de grenscontroles, wordt het de smokkelaars veel moeilijker gemaakt om mensen door de EU te smokkelen naar een gewenst – meest economisch belovend – land. Doordat asielzoekers een ander land niet binnenkomen, worden zij gedwongen terug te gaan naar het land van binnentreden. Dit land kan hen vervolgens uitzetten, omdat zij zich niet aan de regels van de procedures hebben gehouden.

Indien het een smokkelaar toch onverhoopt lukt en EU-landen die niet in de eerste route liggen alsnog geconfronteerd worden met asielzoekers, dienen deze asielzoekers verdeeld te worden over de EU-landen aan de buitengrens van de EU. Zij hebben de asielzoekers tenslotte door laten reizen.

Dit alles kan, mag en moet binnen de EU-regels. Alleen grenscontroles kunnen de EU-regels inzake asielzoekers laten werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s