Door Blondemevrouw

De PVV wil alle moslims het land uitzetten. Een vijandige buitenwereld wordt door de PVV verzonnen. De PVV koestert extremere ideeën dan Erdogan. De PVV is net als Milli Görus. PVV-ers zijn neo-nationalisten. Heeft Bas Heijne (NRC) dan niets geleerd van de moord op Pim Fortuyn of heeft Bas Heijne juist uitstekend geleerd van de moord op Pim Fortuyn en hoopt hij dat een volgende Volkert opstaat?

De PVV wil geenszins alle moslims het land uitzetten, maar het klinkt wel lekker Duits als je dat zo opschrijft. En er zijn altijd lezers die daardoor geloven, dat Geert Wilders (of Machiel de Graaf) de nieuwe Hitler is. Die strategie heeft bij Pim Fortuyn ook zo uitstekend gewerkt. Niet alleen monddood gemaakt, maar morsdood.

Islam is een vijandige ideologie, maar kennelijk is islam verzonnen door de PVV, die extremere ideeën koestert dan Erdogan. Erdogan ‘er is maar 1 islam’ zei duidelijk; Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen, minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten”. De PVV wil die islamitische kazernes sluiten en koestert daarmee volgens Bas Heijne extremere ideeën dan Erdogan en is net als Milli Görus. Een islamitische organisatie die als doel heeft “het vestigen van een islamitische staat in Turkije”. Aangezien Milli Görus in Nederland actief is, zou men dan wellicht een islamitische staat in Nederland willen vestigen? Nee, de PVV is erger, want die wil een Nederlandse staat vestigen in Nederland. Bah. Foei.

PVV-ers zijn neo-nationalisten. Bas Heijne kiest zijn woorden zorgvuldig, want dit wordt natuurlijk gelezen als neo-nazi’s. ‘Wie levert de wapens en wie voelt zich geroepen deze fascistische partij af te schieten’, lijkt de strekking van het insinuerende broddelwerkje van Heijne.

Heeft Bas Heijne niets geleerd van de moord op Pim Fortuyn of heeft hij juist veel geleerd van de moord op Pim Fortuyn en ziet hij voor de PVV, Geert Wilders of op zijn minst voor Machiel de Graaf graag eenzelfde lot?

Bas Heijne van NRC; ik vind je zum kotzen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s