Door Blondemevrouw

In het verzet gaan, is een enorm risico. Je zet je eigen leven op het spel voor een groter doel en voor anderen. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Toch is er een manier gevonden om als angsthaas jezelf als verzetsstrijder te beschouwen. Het is een kwestie van perceptie. Zie de daders als slachtoffers en zet je voor hen in. Dan is collaboreren plotseling gelijk aan verzetten tegen. Helden zonder een risico te hoeven nemen. In het slechtste geval word je als laatste vermoord. Ook mooi meegenomen.

Islam verdeelt ons in twee groepen: zij die de realiteit niet durven in te zien en zij die de realiteit niet kunnen ontkennen. Haaks op elkaar, tot op het bot verdeeld. 

Islam is piece. Piece of you overhere, piece of you overthere, pieces everywhere.

De verzetsstrijders van deze tijd komen direct in actie naar aanleiding van de gijzeling in Sydney. #illridewithyou: ziek rijdt met jou, is de kenmerkende uitleg voor deze actie. Ziek in het hoofd. In plaats van te beseffen dat islam ten grondslag ligt aan deze vreselijke situatie, schieten de verzetsstrijders in een psychose en bekommeren zich om de aanhangers van de haatdragende sekte, die islam is.

Ondanks de dagelijkse haat die voortkomt uit islam, lopen moslims geenszins gevaar. De ontwikkeling vanuit de westerse cultuur maakt dat er kritiek is op islam, maar dat er geen aanslagen worden gepleegd op moslims. Zo hoort het. Anderzijds worden niet-moslims wel aangevallen vanuit islam. Zoals we nu zien in Sydney.

De groep mensen die de realiteit van islam niet durft te erkennen, ziet zichzelf daadwerkelijk als een groep verzetsstrijders. Zonder enig risico te lopen, veilig de held uithangen. Compleet overtuigd van hun morele gelijk. De moslims zijn echter niet de nieuwe Joden, maar de aanhangers van het nieuwe nazisme. Dat morele gelijk staat dus gelijk aan collaboreren.

Veel moslims weten zelf te weinig van islam om te beseffen dat zij een haatdragende ideologie aanhangen en onderdeel zijn van het probleem zolang zij lid blijven. Indoctrinatie is a bitch. Maar er zijn ook veel moslims die wel degelijk beseffen, dat islam een ideologie is, die uit is op verovering en middels de koran en ahadith haat zaait tegen alles en iedereen niet-islamitisch. Omdat er geen kritiek is op islam van binnenuit, is islam na 1400 jaar nog steeds niets veranderd en ligt verandering ook niet in de lijn der verwachting.

Islam verdeelt de wereld in tweeën: Dar al islam (huis van islam) en dar al harb (huis van de oorlog). Overal waar islam niet heerst, is oorlogsgebied. Dar al harb is altijd een gebied van ‘battle’. En de koran geeft duidelijk aan wat daar gebeuren moet. Onder andere in vers 47.4: “So when you meet in battle those who disbelieve, then smite the necks until when you have overcome them, then make (them) prisoners, and afterwards either set them free as a favor or let them ransom (themselves) until the war terminates.” The war terminates, wanneer het gebied dar al islam is geworden.

En waarom komt #illridewithyou niet van moslims die niet-moslims gaan beschermen tegen moslims die niet-moslims aanvallen?

SydneySiege is een direct gevolg van islam en opdrachten van Mohammed aan alle moslims. De dader was overigens bekend bij de overheid als jihadist. Tot zover de bescherming van de overheid tegen islam. U bent allen vogelvrij. In psychose schieten en met #illridewithyou jezelf als verzetsstrijder beschouwen, is de held uithangen zonder enig risico. De daders als slachtoffers beschouwen om vervolgens te collaboreren. Helden zijn zij die opstaan tegen islam en islam durven te zien voor wat het is: een haatdragende ideologie die bestreden moet worden.

Mijn hart gaat uit naar de slachtoffers van islam in Sydney.  

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s