Het optreden van de mainstream media is een kenmerk en een onderdeel van de fluwelen dictatuur waaronder burgers reeds eeuwenlang gebukt gaan. Zoals eerder door Dutch Free Press aangegeven, hebben de mainstream media hun langste tijd echter gehad. De EU vertrouwt inmiddels ook niet meer op de teruglopende invloed van de msm en is in actie gekomen. Miljoenen euro’s -mogelijk zelfs miljarden- worden uitgetrokken om de publieke opinie te beinvloeden.

Vrijzinnig
Eeuwenlang hebben de mainstream media de publieke opinie sterk beinvloed. Met de komst van het internet is de absolute controle hen echter door de vingers geglipt en is er een gat ontstaan. Een beerput, door vrijzinnige burgers gevuld met steekhoudende argumenten en feiten, waar de staat noch de msm de deksel op weten te gooien. Die vrijdenkendheid is een doorn in het oog van de EU en dient zo spoedig mogelijk de kop te worden ingedrukt. En daar heeft de EU wel een centje voor over. Uw centje wel te verstaan.

Trollen van de EU
Miljoenen euro’s trekt de Europese Unie uit om EU-sceptische online debatten te beinvloeden. Ruggegraatloze mensen worden door de EU betaald om iedere dag en iedere nacht te speuren op websites zoals Twitter naar mogelijk invloedrijke debatjes. Om zich vervolgens in deze debatten te mengen, in een poging de betrokkenen van gedachten te laten veranderen. De EU-gedachtenpolizei wandelt uw priveleven binnen. Deze trollen van de Europese Unie hebben echter niets te zoeken op de website van Dutch Free Press, want sceptisch zijn we hier niet.

Sceptisch
Sceptisch wil namelijk zeggen, dat je niet alles gelooft wat je verteld wordt en dat je bedenkingen hebt over een goede afloop. Wij geloven echter niets van wat ons door de EU verteld wordt en wij zijn overtuigd van een slechte afloop. Geenszins sceptisch dus. Wij zouden verwachten deze trollen ook tegen te komen in de reacties op onze vrijdenkende columns en kritische nieuwsberichten, maar het gerucht gaat dat men niet in Nederland mag opereren. Aan de bezoekers van deze website evenzogoed het advies zich niet te laten uitdagen en frustreren indien men trollen treft online, maar deze beleefd te negeren of van kort feitelijk repliek te dienen. Want wat is het toch fijn de feiten aan je zijde te hebben. De EU maakt geen schijn van kans.

Europese Unie nadert einde
Niet alleen de mainstream media hebben hun langste tijd gehad, ook de Europese Unie beseft op haar eind te lopen. Paniekvoetbal is het gevolg. En dat mag miljoenen -mogelijk zelfs miljarden- euro’s kosten. In de aanloop naar de Europese verkiezingen in mei 2014 is door de EU het initiatief genomen twee miljoen euro uit te trekken om de gedachtenpolizei op het internet los te laten. Een vrijdenkend mens kan echter goed inschatten, dat dit geen eenmalig beschikbaar budget betreft, maar het begin is van een miljarden verslindende propaganda-oorlog. Als de EU gemakkelijk veertig miljoen euro per jaar uitgeeft aan nietjes en paperclips, mogen we erop rekenen dat het huidige propaganda-budget van 2 miljoen ruim zal worden overschreden.

Verkiezingen 22 mei
Stem in mei op een partij die uit de EU wenst te treden. Maak een vuist tegen de fluwelen dictatuur en toon de EU dat de vrijdenkende burger zich niet laat belazeren.

Volg Blondemevrouw op Twitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s