Door Blondemevrouw

Bijna 400.000 kinderen aan de Ritalin en maandelijks komen daar zo’n 20.000 kinderen en kleuters bij. Zit er soms iets in ons water dat bij onze kinderen ADHD – ook wel aandachtstekort-hyperactiviteitstoornis- veroorzaakt? Nee, ik heb geen aluhoedje opgezet, zeg. Natuurlijk zit er niets in ons water dat er niet in hoort. Er is echter wel iets door de overheid toegevoegd, dat hier niet thuis hoort. En daarvan zijn onze kinderen nu de dupe.

Het proces van beschaving verliep in rap tempo in de tweede helft van de vorige eeuw en onze toekomst zag er rooskleurig uit. Meer beschaving, is meer mensen met een hoger IQ, is minder criminaliteit, minder armoede, minder noodzaak tot maatregelen en controle vanuit de overheid en dus ook steeds minder bestaansrecht voor de staat en de EU. Daar hebben de machthebbers even mooi een stokje voor gestoken. Met het importeren van een cultuur die een noemenswaardig lager niveau van beschaving kenmerkt –islam– vertraagt het proces van beschaving van de westerse cultuur aanzienlijk.

Ook in het onderwijs zien we dit terug. Per decennium is sinds de import van islam het niveau van het onderwijs snel verlaagd. Het niveau op openbare scholen is aangepast aan de zwaksten. En voor de kinderen die juist excelleren, is geen aandacht. En dat is een groot probleem gebleken.

Een kind dat intelligent is, heeft uitdagingen nodig. Een algemeen onderwijsniveau dat is aangepast aan de zwaksten, biedt weinig uitdaging voor een intelligent kind. En een kind dat niet wordt uitgedaagd, verveelt zich. En een kind dat zich verveelt, wordt al snel aangezien voor een kind met een aandachtstekort. En een kind dat aandachtstekort vertoont, stoppen we vol met Ritalin.

De pharmaceutische industrie vaart er wel bij, niets te klagen. Dat HBO studenten gemiddeld 81 taalfouten maken per A4’tje en WO studenten zelfs nog altijd 40 taalfouten maken per A4’tje bevestigt het probleem.

Onze kinderen worden massaal volgestopt met medicijnen zoals Ritalin, terwijl we simpelweg het onderwijsniveau dienen op te schroeven naar het niveau dat onze kinderen verdienen. Aandachtstekort? Verveling!

De import van islam, maakt meer kapot dan je lief is. Heb medelijden met onze ADHD-jeugd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s