Door Blondemevrouw

MINDER! MINDER! MINDER!

Minder Marokkanen. En waarom Marokkanen? Omdat zij mohammedanen zijn. Niet omdat zij ‘buitenlander’ of ‘allochtoon’ zijn, maar omdat zij mohammedanen zijn. Een belangrijk verschil in duiding. Van buitenlanders hebben we in Nederland niet per definitie last.

Miljoenen buitenlanders bezoeken ons land als toerist en nog eens miljoenen buitenlanders hebben zich in Nederland gevestigd om te komen werken en een bijdrage te leveren. Het woord ‘allochtonen’ wordt weliswaar vaak geassocieerd met mohammedanen, maar ook dat geeft niet de kern van de problemen weer.

Reeds eeuwenlang komen er buitenlanders naar Nederland. Om te werken. Zoals de Italianen, de Spanjaarden en de Duitsers bijvoorbeeld. Omdat hun cultuur inzake alle belangijke elementen overeenkomt met de Nederlandse -westerse-cultuur, gaf dit geen problemen in de samenleving. De cultuur die mohammedanen met zich meebrengen, staat haaks op de westerse cultuur.

Naar aanleiding van het onderzoek van de PVV naar MINDER MAROKKANEN heeft de Volkskrant nu de opdracht aan Maurice de Hond gegeven eenzelfde onderzoek te doen, maar dan ‘nog even wat verder door te vragen’. Een vergelijkbare hoeveelheid (44% dus zelfs 1% meer dan eerste onderzoek) kiest voor het antwoord “liever minder Marokkanen”. En dan begint het grote manipulatiespel van de Volkskrant.

 

 ‘Het gevoel dat er te veel buitenlanders zijn, is consistent.’

 

Buitenlanders..
Nee Volkskrant, het gaan dus niet om buitenlanders. Het gaat om mohammedanen, een cultuur meebrengend die haaks staat op onze normen en waarden en onze verworven rechten, als vrouw en als mens.

 

 ‘Dat jongeren allochtonen minder eng vinden, wordt bovendien door diverse onderzoeken gestaafd.’

 


Eng…

Alsof we xenofoob zijn, met een irrationele obsessieve angst. Dat is wat de Volkskrant in uw onderbewustzijn wilt installeren. Marokkanen, mohammedanen, zijn wij bekend mee Volkskrant. En we vinden hen niet eng. We zijn het echter zat dat inmiddels dagelijks bejaarde autochtonen een gebroken jukbeen en een kaakfractuur wordt geslagen door mohammedaans tuig dat hen van een tasje of portemonnee berooft met geweld. 
 

Het sentiment tegen Marokkanen is deels te verklaren omdat deze groep juist relatief goed is geïntegreerd. ‘Ze vallen meer op, omdat ze zich sterker dan […] Chinezen op de Nederlandse samenleving richten.’ Ze spreken thuis vaker Nederlands en hebben meer contacten met autochtonen, constateert het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) al geruime tijd.

 

Are you fucking kidding me?
Omdat de Marokkanen – mohammedanen – het zo goed doen en beter geintegreerd zijn, in vergelijking tot bijvoorbeeld Chinezen, hebben Nederlanders last van een sentiment tegen Marokkanen? Volkskrant, are you fucking kidding me? Het sentiment tegen mohammedanen (niet tegen buitenlanders, niet tegen allochtonen, maar tegen mohammedanen) komt voort uit het feit dat 37% van de Marokkaanse mannen tussen de 15 en 45 verdacht is van een misdrijf of geweldsdelict tegenover slechts 2% van de autochtone -westerse – mannen in dezelfde leeftijdsgroep. En daarbij is het geweld dat mohammedanen gebruiken tegen bijvoorbeeld ouderen excessief en kenmerkend voor het feit zij zijn opgevoed met het idee dat niet-mohammedanen minderwaardig zijn.

 

Datzelfde SCP onderzoekt al jarenlang de acceptatie van buitenlanders (of allochtonen) als buren, collega’s en in de familie. 

 

Buitenlanders of allochtonen
Nee Volkskrant. Niet buitenlanders of allochtonen; MOHAMMEDANEN.

 

We komen elkaar vaker tegen op het werk en tijdens de studie, maar toch wordt meer segregatie gevoeld. In het sociale leven blijft het contact zeer beperkt. ‘Er zijn maar weinig autochtonen die allochtonen hebben in hun vriendenkring en vice versa. Op de universiteit zie je ze ook nauwelijks bij elkaar aan tafel zitten. Of dat erg is? Misschien blijven de Limburgers ook liever onder elkaar.’

 

Segregatie geen integratie
Het is inmiddels bewezen en voor een ieder duidelijk dat de multiculturele droom mislukt is. Geen integratie maar segregatie. En de Volkskrant doet dat af door het verschil tussen de westerse cultuur en de mohammedaanse cultuur af te doen als gelijkwaardig aan het verschil tussen Noord-Hollanders en hun gewoonten en Limburgers en hun gewoonten. Nee mensen, het heeft echt niets met islam en niets met gedrag mohammedanen te maken, hoor.

VOLKSKRANT, MAINSTREAM MEDIA, OM JE VOOR TE SCHAMEN!

Wellicht moeten de elitaire journalisten bij de Volkskrant nog eens naar dit onderstaande filmpje kijken. Buitenlanders? Dit zijn geen Duitsers of Brazillianen. Allochtonen? Dit zijn geen Chinezen of Christelijke Iranezen. Het zijn mohammedanen, stupid!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s