Door Blondemevrouw

In een brief aan de Tweede Kamer schrijft Frans Timmermans dat ‘veel Nederlandse jihadstrijders zich hebben aangesloten bij de gewelddadige rebellenbeweging ISIS.’ Opnieuw wordt bevestigd dat vrijheid een beperkte aantrekkende werking heeft. In Nederland geboren moslims, opgevoed met de mohammedaanse leer als leidraad, verkiezen oorlog voeren voor een islamitisch kalifaat boven genieten van westerse vrijheid en een westerse toekomst opbouwen.

 

Timmermans schrijft dat ‘veel’ Nederlandse jihadstrijders zich hebben aangesloten, maar getallen weigert hij te noemen. Er is veel meer informatie beschikbaar, maar de Tweede Kamer – en dus de burger – wordt informatie onthouden.

 

Omringd met alle voordelen van de westerse verworven vrijheden, verkiezen in Nederland geboren mohammedanen voor het gewelddadig strijden voor een islamitisch kalifaat. Zonder kennis van islam, gaat dat geheel voorbij aan logica.

De conclusie is echter, dat de opvoeding binnenshuis met de mohammedaanse leer als leidraad, van veel grotere invloed is, dan westerse scholing en invloeden voorbij de voordeur. 

Mohammedaanse strijders binnen onze opgeheven grenzen. Mohammedaanse Paard van Troje met open armen binnen gehaald en gefinancieerd door onze ‘volksvertegenwoordigers’; alleen geld en macht worden vertegenwoordigd. Burgers moeten het zelf doen.

Er is iets fundamenteel mis met islam en met vertegenwoordigende macht; een mondiaal probleem.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s