Door Blondemevrouw

ISIS heeft via internet beelden verspreid van een ‘bekerings- en vergevingsritueel’, het herislamiseren van de mohammedaanse kudde. Opgetogen en blij omhelst de islamitische bevolking de slachters en verkrachters van ISIS na het ‘vergevingsritueel’. Allen jihadisten, zowel de islamitische bevolking als de ISIS-slachters. Want jihad is verplicht voor iedere mohammedaan. 

Als de machtsverhoudingen daartoe dwingen, houden mohammedanen zich relatief rustig. Doch voeren zij ook dan op verschillende wijze jihad; middels roof, intimidatie, verkrachting en geweld; juridische jihad; door onderwijs, bouwen van- en preken in de moskee; door invloedrijke posities te verwerven; en meer.

Zodra de machtsverhoudingen veranderen, zoals we nu zien in Irak, blijkt de zich relatief rustig houdende islamitische bevolking, zeer welwillend zich aan te sluiten bij mohammedanen, die een islamitisch kalifaat wensen te stichten en dit met barbaars geweld bewerkstelligen.

Het oosten van Syrie en het westen, midden, plus deel van het noorden van Irak zijn inmiddels met de leer van mohammed als leidraad, op gewelddadige wijze veroverd. Alleen met behulp van de ‘gematigde’ bevolking, is dit mogelijk.

73% van de mohammedanen in Nederland steunt de Syrieslachters en dus ook ISIS.

Mohammedanen in Nederland houden zich vanwege de huidige machtsverhoudingen nog relatief rustig. Maar eigenlijk alleen op het gebied van de gewapende jihad. Alle andere manieren van het voeren van jihad, zien we in Nederland en de EU, zoals op Engelse scholen.

Als 73% van de mohammedanen in Nederland pal achter de gewapende en gewelddadige strijd voor het stichten van een islamitisch kalifaat staat, wat mogen we van hen verwachten als de islamitische veroveringsdrang in Nederland tot uiting komt?

Dan zien we exact wat we nu zien in Irak. De mohammedanen in Nederland zullen niet strijden tegen (her)islamisering, maar tegen vrijheid en alles niet-mohammedaans. ISIS toont werkwijze herislamisering aan. De gematigde moslim bestaat niet. Op de lange termijn ben je moslim of niet-moslim. En kies je voor de leer van mohammed of voor vrijheid. 73% van de mohammedanen in vrijheid levend in Nederland kiest voor de leer van mohammed. En van de overige 27% zal 20% zich opnieuw strikt tot islam bekeren, net als we nu zien in Irak.

Islam in Nederland en de EU is het paard van Troje, vrijwillig door de machthebbende collaborateurs binnen gehaald. Het is aan de burgers het tij te keren voor het te laat is.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s