Door Blondemevrouw

Het Palestina Komitee in Nederland heeft een demonstratie tegen Israel en tegen de Joden georganiseerd in Den Haag. Op deze foto is te zien hoe het Palestina Komitee heeft gestimuleerd borden te laten maken met hakenkruizen. Het betreft geen zelfgemaakte borden of vlaggen met een stift getekend, maar keurig professioneel geproduceerde protestborden. Ook de overige teksten op vlaggen en borden geven aan, dat het Palestina Komitee op voorhand heeft aangegeven, dat Hitler en de Jodenvervolging als walgelijke vergelijking moet worden uitgedragen. Mohammedanen zijn de nieuwe Joden, wil men het algemene publiek opdringen. Neen. Mohammedanen zijn mohammedanen, met de koran in de hand en met de mohammedaanse leer als leidraad, uit op de vernietiging van Israel en alle Joden. Geen slachtoffers, maar daders.

De Telegraaf kopt ‘Vlaggen met hakenkruis bij demonstratie’. Waarom staat de titel tussen enkele aanhalingstekens alsof het slechts een citaat is? Alsof het slechts ‘van horen zeggen’ is en dit feit niet zelfs is waargenomen. Er staat nota bene een foto bij. Dat is waarnemen, Telegraaf. Er wordt niet vermoed dat er hakenkruizen bij de demonstratie tegen Israel worden opgevoerd, het is een feit.

Natuurlijk schrijft de Telegraaf over 100 doden in Gaza, maar weigert aan te geven, dat Israel wordt aangevallen vanuit Gaza, waarbij Hamas en Fatah honderden raketten per dag op Israel afvuren. Ook weigeren de mainstream media aan te geven dat burgers in Gaza als menselijk schild worden gebruikt, waardoor ondanks waarschuwingen vooraf door Israel, altijd dodelijke slachtoffers zullen vallen. Hamas weet door de waarschuwingen vooraf door Israel waar de verdedigingsaanval van Israel zal plaatsvinden en plaatst ivm de propagandaoorlog gazabewoners op daken, zodat er altijd dodelijke slachtoffers vallen.

Het betreft hier een demonstratie tegen Israel, de Joden en tegen de Israelische aanval ter verdediging. De mainstream media doen verslag van de demonstratie in Den Haag door wel de leugenachtige beweegredenen van gazabewoners te citeren, doch niet de beweegredenen van Israel voor de verdedigingsaanvallen te melden. Dit alles om uw onderbewustzijn aan te spreken en u ervan te overtuigen dat Israel heel fout is.

Helemaal niets. De mainstream media melden helemaal niets over de werkelijke gang van zaken en de werkelijke redenen van dit ideologische conflict. De mainstream media staan namelijk aan de zijde van de moordzuchtige mohammedanen met vernietigingsdrang.

Hakenkruizen. Wie de geschiedenis kent, weet dat islam en nazisme hand in hand gaan. Dat de grootmoefti van Jeruzalem vriendjes was met Hitler. Dat Hitler wordt bewonderd door mohammedanen. Dat Mein Kampf bijzonder goed wordt verkocht in islam-landen. Dat Hitler en Mohammed een gemeenschappelijk doel hebben; het uitroeien van de Joden.

Het voeren van hakenkruizen en het betichten van Israel van nazistisch handelen, is propagandavoeren. Het Palestina Komitee ziet Israel namelijk niet als Hitleriaans. Hitler is hun held. Israel wordt niet gezien als held. De vergelijking gaat dus niet op, maar wordt bewust opgevoerd om uw onderbewustzijn aan te spreken; de mohammedanen zijn de nieuwe Joden. Neen. De mohammedanen zijn net als Hitler uit op de vernietiging van alle Joden.

Je zou aangifte kunnen doen van belediging. Het voeren van een hakenkruis is niet illegaal, maar als het als belediging wordt ervaren, is een gang naar de rechter een optie. Echter, binnen de westerse cultuur voelen we ons niet zo snel beledigd. En terecht. Dat zou ook slechts symptoombestrijding zijn. Een demonstratie hier of daar verbieden, een jodenhatende demonstrant arresteren; druppels op de gloeiende plaat.

Er is iets fundamenteels mis met islam. Dat is de kern. Islam moet dus aan banden gelegd in niet-islamitische landen. Om te voorkomen dat er overal ter wereld ‘gazastroken’ worden aangelegd. 

Gaza – Israel is geen grondconflict, maar een ideologisch conflict. Niet op te lossen door opnieuw herverdeling van grond, niet op te lossen met gesprekken over vrede. Een gesprek voeren met iemand die jou dood wenst, leidt tot niets.

De enige oplossing; gazabewoners laten verhuizen naar islam-landen in de regio en gaza als Israelisch grondgebied erkennen.

himmler islam

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s