Door Blondemevrouw

Nadat eerst drie jonge Joodse jongens door gazabewoners zijn ontvoerd en vervolgens op brute wijze afgeslacht, is de Palestijnse autoriteit opnieuw openlijk een nieuwe fase van oorlog met Israel gestart. Duizenden raketten worden vanuit Gaza op Israel afgevuurd, op Israelische burgers en bewoonde gebieden. Met als doel zoveel mogelijk Joden te vermoorden. Waarbij zodra Israel zich verdedigt, gazabewoners als menselijk schild worden ingezet door de Palestijnse autoriteit, zodat er altijd sprake is van slachtoffers in Gaza, bij voorkeur vrouwen en kinderen. Israel probeert daarentegen zo min mogelijk burgerslachtoffers te maken, door precisie bombardementen vooraf te laten gaan door een waarschuwing, middels telefoon, sms, pamfletten en waarschuwingsschoten. Toch is er sprake van wereldwijde propaganda tegen Israel, waarbij Hamas, Fatah en de islamitische vernietigingsdrang worden verdedigd en gesteund door de mainstream media.

Canada gaat hierin niet mee en spreekt openlijk en ondubbelzinnig steun uit voor Israel. “Canada believes that Israel has every right to defend itself from such belligerent acts of terrorism.” En zo is het. Israel heeft niet alleen het recht zich te verdedigen tegen de islamitische vernietigingsdrang, maar heeft zelfs de plicht haar bevolking te beschermen tegen de moordzucht van de mohammedaanse gazabewoners.

Zowel Hamas als Fatah vuren raketten af op Israel. De gehele Palestijnse autoriteit voert de ideologische oorlog tegen Israel. In 2006 hebben de gazabewoners met een absolute meerderheid voor Hamas gekozen. Een absolute meerderheid van de gazabewoners steunt derhalve het doel van Hamas om Israel te vernietigen en alle Joden te vermoorden. Het verlaten van de conflictcirkel met Israel wordt gezien als hoogverraad.

Ter verdediging tegen de raketaanvallen vanuit Gaza doet Israel er alles aan zo min mogelijk burgerslachtoffers te maken. De precisie bombardementen zijn gericht tegen militants, military facilities, rocket launchers, tunnels en command centers. Hierbij waarschuwt Israel vooraf. Een militaire leider van Hamas vertelt op Palestinian TV dat Israel hem vooraf gewaarschuwd heeft, dat hij 5 minuten heeft om zichzelf en zijn kinderen in veiligheid te brengen en de woning te verlaten. Vervolgens vertelt hij hoe hij vrienden, familie en buren op het dak van het gebouw heeft verzameld. Waardoor Israel ondanks de aankondiging minstens enkele burgerslachtoffers zou maken. Menselijk schild. Zo werken de mohammedanen. Zij doen niets om de eigen burgers te beschermen, maar zetten hen zelfs in voor de propagandaoorlog.

Waar de mainstream media graag terreur van Hamas, Fatah en de mohammedaanse gazabewoners verdedigt en Israel veroordeelt, zegt Canada nu; de propaganda van de mainstream media ten spijt, steunen wij Israel volmondig. Israel mag en moet zich verdedigen.

Gaza – Israel is geen grondconflict maar een ideologisch conflict; zolang Israel en de Joden bestaan, zal er geen vrede zijn.

U bent voor vrede? Bent u bereid Israel en de Joden hiervoor op te offeren? De mensen werkzaam voor de mainstream media en de mainstream politici zijn hiertoe bereid gebleken. Collaborateurs.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s