Door Blondemevrouw

Human Rights Watch meldt dat Israel zich schuldig maakt aan oorlogsmisdaden, omdat Israel niet-militaire doelen zou aanvallen. HRW is partijdig en dient te worden genegeerd. Gaza heeft namelijk duizenden raketten op niet-militaire doelen in Israel afgevuurd en blijft hierin volharden. Raketten op Israelische burgers, bewoonde en toeristische Israelische gebieden. Toch spreekt HRW alleen van oorlogsmisdaden door Israel. Partijdigheid alom.

HRW spreekt van ‘niet-militaire doelen in Gaza’, waarbij duidelijk de strategie van Hamas wordt genegeerd en ontkend. Israel waarschuwt vooraf voor een aanval, met als doel alleen militaire doelen te raken, zoals posities van waar raketten op Israel worden afgevuurd. Vervolgens verplaatsen gazabewoners, waaronder vrouwen en kinderen, zich naar het beoogde doel, om als martelaar als menselijk schild te fungeren ten einde de propagandaoorlog te winnen.

Nu zegt HRW dat Israel zich schuldig maakt aan oorlogsmisdaden en zegt over Gaza slechts, ‘dat de raketaanvallen moeten stoppen’. Human Rights Watch is partijdig, lijkt de islamitische vernietigingsdrang te steunen en dient te worden genegeerd.

 

HandvestHAMAS_zps3100d17eHandvest Hamas

Israel zal blijven bestaan, tot de islam het elimineert – Achter mij zit een Jood, kom hier en dood hem! – Het verlaten van de conflictcirkel met Israel is hoogverraad.

Enige ambitie vreden te sluiten met Israel bestaat niet. Hoe kan Israel vrede sluiten met een volk dat geen vrede wenst, maar uit is op de vernietiging van Israel en alle Joden? Gaza-Israel is geen grondconflict maar een ideologisch conflict. Jodenhaat is inherent aan islam. Er zal nooit vrede bestaan voor Israel, tot (aan) islam een halt wordt toegeroepen.

Organisaties zoals Human Rights Watch dragen niet bij aan een oplossing, maar dragen bij aan het voortduren van deze ideologische islamitische oorlog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s