Door Blondemevrouw

Vrouwen die de hedendaagse vrijheden vanuit de westerse cultuur liefhebben, mogen niet langer de ogen sluiten voor de grootste bedreiging van onze tijd. Door de eeuwen heen zijn vrijheden verworven, afgenomen en opnieuw verworven. Twee stappen vooruit, een stap terug en weer twee stappen vooruit. Denken dat hedendaagse verworden vrijheden gegarandeerd zijn, is naief en lui. Generaties vrouwen voor ons hebben gestreden om te verwerven. Vele vrouwen van nu zijn geboren met rechten en vrijheden, om deze vervolgens voor gewoon te beschouwen, alsof het altijd zo geweest is. Het digitale tijdperk brengt ons dusdanig veel informatie, dat het niet langer te ontkennen is, dat het opnieuw tijd is om onze vrijheden te verdedigen; de goede strijd te strijden.

.

I brought up [this man’s] situation to the muftis in Mecca. I told them that I had a question, since they were men who specialized in what was halal, and what was good, and who loved women. I said, “What is the law of sex slaves?”
The mufti said, “With the law of sex slaves, there must be a Muslim nation at war with a Christian nation, or a nation which is not of the religion, not of the religion of Islam. And there must be prisoners of war.”
“Is this forbidden by Islam?” I asked.
“Absolutely not. Sex slaves are not forbidden by Islam. On the contrary, sex slaves are under a different law than the free woman. The free woman must be completely covered except for her face and hands. But the sex slave can be naked from the waist up. She differs a lot from the free woman. While the free woman requires a marriage contract, the sex slave does not—she only needs to be purchased by her husband, and that’s it. Therefore the sex slave is different than the free woman.”

Infidel women can lawfully serve as “captives of the right hand” (Qur’an 4:3, 4:24, 33:50) for Muslim men.

.

Vrouwen in een bikini, anderzijds schaars gekleed, korte rokjes, of kort gezegd; westers geklede vrouwen, worden vanuit de leer van Mohammed (als leidraad voor alle moslims in Nederland) gezien als seksslaven. Opgevoed met de leer van Mohammed als leidraad, worden door vrouwen verworven vrijheden bedreigd. Wellicht dat deze wetenschap nog meer wordt verduidelijkt met de volgende feiten;

.


.

Jihad is only between Muslims and infidels. Spoils, slaves, and prisoners are only to be taken in war between Muslims and infidels. Muslims in the past conquered, invaded, and took over countries. This is agreed to by all scholars—there is no disagreement on this from any of them, from the smallest to the largest, on the issue of taking spoils and prisoners. The prisoners and spoils are distributed among the fighters, which includes men, women, children, wealth, and so on.

.

Vrouwen die de hedendaagse vrijheden vanuit de westerse cultuur liefhebben, mogen niet langer de ogen sluiten voor de grootste bedreiging van onze tijd. Weigeren kennis op te doen van islam en van de gevolgen van de toenemende invloed van islam, is niet meer te verantwoorden.

Waar is jullie oerinstinct, westerse vrouwen? Waar is jullie moeder-leeuw gevoel voor de toekomst van onze kinderen te strijden? Vasthouden aan een ideaal droombeeld dat geenszins realiteit betreft, laat de dreiging niet verdwijnen. Wees sterk.

De moslimse vrouwen hebben kennelijk nog vele decennia, wellicht eeuwen, nodig om verenigd een vuist tegen de ondrukking van de mohammedaanse leer te maken. Westerse vrouwen kunnen hen helpen waar mogelijk en waar geaccepteerd.

Westerse vrouwen hebben echter collectief eenzelfde prioriteit; verworven vrijheden niet laten bedreigen, inperken en afnemen, maar de goede strijd te strijden; als door de eeuwen heen, is het nu aan ons; vrijheden verdedigen, veiligheid verdedigen, geen millimeter toegevend aan intolerantie en onderdrukking.

Wie durft? En wie laat toe dat westerse dochters verkracht worden met de mohammedaanse leer als leidraad?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s