Door Blondemevrouw

Velen hebben het aangevoeld, geanalyseerd en geconcludeerd; de EU en de NAVO spelen een dodelijk politiek spel in Oekraïne. Niet alleen zijn inmiddels veel burgers vermoord, is een vliegtuig met o.a. Nederlandse burgers neergehaald, maar nu moeten ook onze militairen zichzelf opofferen in het nieuwste monopoly spel op het wereldtoneel. 

Zowel de EU als de NAVO hebben expansie als prioriteit. Alle andere belangen, zoals veiligheid en stabiliteit, zijn hieraan ondergeschikt. Een paar duizend dode burgers hier en daar; geen probleem. Machthebbers slapen er geen nacht minder om. De wereld is toch al overbevolkt en degenen die sterven voor deze leugens zijn niet van toegevoegde waarde op aarde, in de optiek van de bepalende macht. Monopoly op het wereldtoneel en wij zijn allen ongewenste deelnemers.

De ligging van Oekraïne, tegen Rusland aan, is strategisch van belang voor beide machtorganen. Geheel door de EU en de NAVO geïnitieerd, is dit land nu al maanden in staat van oorlog. Eigen bevolking wordt vanuit Kiev afgeslacht en Rusland wordt als schuldige aangewezen. Voor de komst van het internet, hadden velen simpelweg geloofd dat Putin degene is die expansiedrift laat prevaleren boven mensenlevens en stabiliteit in de wereld. Inmiddels weten velen beter. Dankzij duiders, informatieverspreiders en logica.

De democratisch gekozen regering van Oekraïne besloot niet langer geïnteresseerd te zijn in toenadering tot de EU. Het proces om kandidaatlid van de EU te worden, werd gestaakt. De reeds sterke banden met Rusland werden gekoesterd en extra versterkt. Om kandidaatlid te worden, had de EU de eis op tafel gelegd, dat Oekraïne Putin de rug zou toekeren. Daartoe was de democratisch gekozen regering niet bereid. Ook de eeuwig voort etterende financiële crisis en de euro bleken niet aantrekkelijk. Nee zeggen tegen de EU is historisch gezien geen optie gebleken. Nederland zei nee en dit werd gemakkelijk opzij gezet. Burgers wordt niets meer gevraagd. En de methode Monnet bewijst keer op keer nog steeds tot gewenste resultaten te leiden.

De EU en de NAVO pleegden een coup in Oekraïne en binnen enkele weken na de afwijzing van de democratisch gekozen regering, werd een machtblok geïnstalleerd van fascistische ja-knikkers en de Oekraïense vlag wappert inmiddels betekenisvol in Brussel. De miljoenen euro’s stromen vloeiend vanuit de EU naar hen toe, waarbij meewerkende machthebbers ook persoonlijk rijkelijk worden beloond voor hun collaboratie.

De MH17 is door de Oekraïense regering neergehaald. Eerst met een raket en vervolgens met 30mm beschoten. De wereld moest denken dat dit de schuld is van Putin om het draagvlak te versterken voor een strijd met Rusland. Een strijd, die in de kern draagvlak moet creëren voor een versnelde eenwording van de EU en het oprukken van de NAVO tot aan de grens met Rusland. De Nederlanders en andere wereldburgers van de MH17 zijn opgeofferd voor het dodelijke monopoly spel.

Rutte heeft namens Nederland, namens u, maar dus ook namens de slachtoffers en hun nabestaanden een overeenkomst getekend ter geheimhouding met betrekking tot de MH17. Voorbijgaand aan iedere logica. Welk belang heeft Nederland bij geheimhouding als hier geen sprake zou zijn van een politiek spel? De onderste steen moet boven en niets mag geheim blijven, als je voor de belangen van Nederland en haar burgers opkomt. Het mag geen verrassing zijn dat Rutte andere belangen heeft. De burger is te verwaarlozen.

En nu is er dus opnieuw een bevestiging dat er sprake is van een dodelijk politiek spel om draagvlak te creëren voor maatregelen, die we niet zomaar zouden accepteren. De eerste vorm van een EU-leger is een feit. Reeds decennia wordt hieraan gewerkt. Denk aan de methode Monnet en het is duidelijk hoe dergelijke zaken tot stand komen, om protesten en opstand te voorkomen.

Eerst moest het nationale leger tot waardeloos worden verminderd. Vervolgens moest een duidelijke vijand gecreëerd worden. Samen dienen zij als draagvlak voor het lang gewenste EU-leger. Men noemt het “een interventiemacht”, omdat het een EU-leger noemen, te duidelijk maakt wat er aan de hand is en met welke redenen. De EU ligt op (ram)koers.

Niet alleen worden burgers vermoord in Oekraïne omwille van de expansiedrift van de EU en de NAVO, zijn internationale burgers met vliegtuig en al uit de lucht geschoten, maar nu moeten ook onze militairen zich opofferen.

De EU is gedoemd te mislukken, net als de Sovjet Unie was. Tot de EU implodeert, zullen nog honderdduizenden burgers vermoord worden, met als finale veelvuldige burgeroorlogen in Europa, waarna een continent in puin, opnieuw kan beginnen met opbouwen. Er is nog een lange weg te gaan. Burgers lijken dit te accepteren en het ziet er niet naar uit dat tijdig in opstand zal worden gekomen.

Dat wordt dus loopgraven aanleggen. Hebt u een goede schep?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s