Door Blondemevrouw

Vanuit islam door middel van de koran en ahadith wordt ieder aspect van het menselijk bestaan bepaald. De leer van Mohammed staat derhalve haaks op vrijheid. Het Sociaal en Cultureel Planbureau concludeert dat voor alle moslims in Nederland, praktiserend of niet, islam een belangrijke leidraad is in het leven. Bevestigend dat vrijheid tot op heden geen aantrekkende werking heeft op mohammedanen in het westen.

Doordat Islamitische Staat exact doet wat Mohammed deed en waartoe hij opdracht geeft, wordt de kern van islam pijnlijk aan de oppervlakte gebracht. Ook voor moslims in het westen is niet langer te ontkennen, dat de leer van Mohammed een gewelddadige en haatdragende veroverings-ideologie betreft. Moslims die Islamitische Staat (IS) afwijzen, wijzen (de leer van) Mohammed af. Toch denken sommige moslims – in relatieve vrijheid zonder sharia – IS te kunnen veroordelen, maar tegelijkertijd geen kritiek op hun profeet Mohammed te hebben.

 

Koran 8:12 “I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them.”

 

Waartoe Mohammed opdracht geeft middels vers 8:12 van de koran, is hetgeen we wereldwijd zien, overal waar islam reeds overheersend is of waar islam werkt aan verovering. Dit is slechts één voorbeeld dat bevestigt dat Islamitische Staat exact doet wat Mohammed deed en waartoe hij opdracht geeft. De koran staat vol met haatverzen, die ten grondslag liggen aan mondiaal islamitisch geweld.

Moslims in het westen willen anderen laten geloven, dat je vanuit de koran een gewenst boeketje kunt samenstellen en presenteren vaak een vrolijk bloemetje. Hierdoor houden zij islam in stand en geven zij islam onterecht een vriendelijker gezicht dan het verdient. Opzettelijk of uit onwetendheid draaien zij niet-moslims een rad voor ogen.

Omdat moslims zoals verenigd in Islamitische Staat, de leer van Mohammed exact ten uitvoer brengen, wordt gedacht dat moslims in het westen onterecht met negatieve associaties worden geconfronteerd. Dat islam an sich onterecht in een negatief daglicht is komen te staan. Niets is minder waar. Het is namelijk terecht. Mohammedanen in het westen zijn, ondanks indoctrinatie vanaf de geboorte, geen slachtoffers. Zij hebben een keuze en dienen verantwoordelijkheid te nemen en een duidelijke keuze te maken.

Aangesloten blijven bij een sekte zoals islam, is kiezen voor de leer van Mohammed en de opdrachten die hij geeft middels de koran en ahadith met alle haatdragende, gewelddadige en veroverende gevolgen van dien. Neem verantwoordelijkheid.

Moslims staan voor de keuze; vrijheid of islam.

 

.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s