Door Blondemevrouw

Voor velen die ageren tegen het afschaffen van deze traditie, gaat het niet zozeer om Zwarte Piet, maar om het feit dat steeds meer Nederlandse tradities worden afgenomen en tegelijkertijd onverenigbare tradities worden opgedrongen. We klagen door middel van berichtjes op fora en Twitter, dronken een glas, deden een plas en alles (behalve Zwarte Piet) bleef zoals het was. Het afschaffen van Zwarte Piet is een uitstekend voorbeeld-initiatief. Dat moeten we vaker doen!

Een groepje van ongeveer 100 mensen in Nederland heeft het hele land op de knieën gekregen. De overheid ontwerpt een niet-zwarte Piet, Hema boycot Zwarte Piet (en wij boycotten Hema, toch?) en nu is ook Fisher Price zover dat het speelgoed met Zwarte Piet uit de handel haalt. Honderd mensen behalen door eensgezind en standvastig op te treden een enorm resultaat. Democratie ondermijnend, met maximaal resultaat. ‘Zwarte Piet is racistisch’ is een uitstekend voorbeeld-initiatief. Dat moeten we vaker doen!

Democratie in Nederland; niet de meerderheid bepaalt, maar de groep die het hardst schreeuwt en het meest standvastig is. Het verzet tegen Zwarte Piet betreft een kleine groep, die maximaal resultaat behaalt. Dat moet een voorbeeld voor een ieder zijn. We hoeven dus niet met honderdduizenden te zijn, we hoeven niet met miljoenen tegelijk te protesteren. Een kleine groep is voldoende. Als deze groep maar eensgezind en standvastig is.

Neem een voorbeeld aan deze succesvolle ‘actie tegen Nederlandse tradities’ en neem de geslaagde werkwijze over voor ‘actie vóór Nederlandse tradities en belangen’. De traditie tolerant te zijn ten opzichte van intolerantie en de traditie alles te accepteren, moet afgeschaft om juist Nederlandse tradities en belangen te verdedigen. De tijd is nú.

Willen we uit de EU? Dan gáán we uit de EU! Willen we mínder (mínder mínder) islam? Dan bewérkstelligen we minder islam! Weg met de machthebbers die ons land en onze toekomst verkwanselen!

Het enige dat nodig is gebleken, is eensgezind en standvastig zijn. Wie durft in Het Verzet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s