Door Blondemevrouw

Islamitische Staat toont islam in optima forma. Islamitische Staat doet exact wat Mohammed deed en waartoe hij opdracht geeft ‘namens Allah’, via de koran en ahadith. Het stichten van een wereldwijd islamitisch kalifaat is al 1400 jaar het ultieme doel. Wanneer het kan, oorlogszuchtig met geweld veroverend. En waar nodig, middels stealth jihad; via migratie, de baarmoeder en het bekeren van ongelovigen. De strategie is niet gebaseerd op de korte termijn, maar op de lange termijn. Het mag nog eeuwen duren voor de gehele wereld één groot islamitisch kalifaat is. Echter, in het tempo de islamisering van de wereld nu plaatsvindt, komt het realiseren van de islamitische droom reeds deze eeuw in grote delen van de wereld tot stand.

Veel moslims begrijpen mogelijk niet, dat zij met hun lidmaatschap van de haatdragende en gewelddadige sekte die islam is, bijdragen aan het realiseren van het ultieme doel. Bewust en onbewust doen moslims in niet-islamitische landen aan stealth jihad. Maar, beseft men wérkelijk niet welke gevolgen dat heeft?

75% van de moslims in Nederland meent, dat er maar 1 interpretatie van islam is, waar iedere moslim zich aan moet houden. Als er maar één interpretatie is, mag worden aangenomen, dat zij hiermee de letterlijke betekenis van de koran en ahadith bedoelen. Beseffen zij dan niet welke gevolgen dit heeft? 70% van de moslims in Nederland vindt de regels van de koran belangrijker dan de Nederlandse wetten. Heeft de relatieve vrijheid, die voortkomt uit de door de mens gemaakte wetten, de rechtsstaat en de democratie dan geen aantrekkende werking? Beseffen zij dan niet welke gevolgen dit heeft? 60% van de moslims in Nederland vindt, dat moslims terug naar de kern van islam moeten gaan. Dit betreft de radicale en politieke islam, ontdaan van enige westerse invloed. Beseffen zij dan niet welke gevolgen dit heeft? Een grote minderheid van 44% van de moslims in Nederland is fundamentalistisch islamitisch. Dit is dus geenszins een kleine marginale groep, die ‘het verpest voor de rest’. Beseffen zij dan niet welke gevolgen dit heeft?

Een voorbeeld van één van de gevolgen van het feit er maar één interpretatie is van islam, waar iedere moslim zich aan moet houden (75%); een voorbeeld van de regels van de koran belangrijker vinden dan de door de mens gemaakte wetten (70%); een voorbeeld van teruggaan naar de kern van islam (60%); een voorbeeld van fundamentalistisch islamisme (44%); slaven nemen, is verplicht vanuit islam.

Weten die ongeveer 800.000 moslims in Nederland met bovengenoemde denkwijze dan niet welke gevolgen hun denkwijze heeft? Of beseffen zij dit maar al te goed, maar pretenderen zij – middels taqiyya- niet te weten, dat Islamitische Staat exact doet, wat zij wensen?

Islamitische Staat legt uit; slaven nemen, is verplicht vanuit islam:
(Klik op de afbeeldingen om te lezen)

Slaven 1.1 Slaven 2.2 Slaven 3.3 Slaven 4.4

Nooit een slavin van islam
Eerder schreef ik, dat mijn kritiek op islam niet voortkomt uit haat, maar uit liefde. Onder andere uit mijn liefde voor verworven vrijheden, maar natuurlijk ook uit liefde voor mezelf. Wat de Yazidi vrouwen nu overkomt, lijkt voor velen van u ver van uw bed. Met de import van islam en met moslims die geen aantrekkende werking in verworven vrijheden zien, maar juist bij toename in aantal, steeds meer terug willen naar de kern van islam, is het allemaal minder ver van uw bed, dan u denkt. Zegt ‘Rotherham’ u iets? Islamitische slavernij om de hoek, de letters volgend van het islamitische boek, de koran (en ahadith).

De ‘gematigde’ meerderheid, betreft slechts een kleine meerderheid van 56% die niet fundamentalistisch genoemd wordt, maar waarvan een groot deel alsnog van mening is, dat er maar één interpretatie is van islam; dat de regels van de koran belangrijker zijn dan de Nederlandse wetten; en dat moslims terug naar kern van islam moeten, ontdaan van westerse invloed. En dat is nu precies hetgeen Islamitische Staat doet. En indien zowel de fundamentalistische als de ‘gematigde’ moslims niet bereid zijn geweld te gebruiken, zijn zij alsnog bewust en onbewust onderdeel van de stealth jihad.

Islam heeft geen bestaansrecht in Nederland en dient maximaal te worden bestreden. Islam is onverenigbaar en staat haaks op onze normen en waarden, onze zeden en gewoonten. Grenzen dicht, geen immigratie voor minstens de komende 10 jaar en eerst orde op zaken stellen. Indien u het niet voor zichzelf doet, doe het dan voor uw kinderen en kleinkinderen. Daarnaast dient iedere moslim die islam de rug toekeert, op onze steun te mogen rekenen.

Strijd de goede strijd.

.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s