Door Blondemevrouw

De psychologie zegt dat haat een projectie is van de eigen schaduwzijde op het subject. Een schaduwzijde, die als een soort spiegel in het subject herkend wordt. Dit bevestigt hetgeen ik voel of beter gezegd; hetgeen ik niet voel. Mijn kritiek op islam komt geenszins voort uit haat jegens islam of moslims. Mijn kritiek op islam komt voort uit liefde.

Liefde voor de mens, liefde voor verworven vrijheden, liefde voor veiligheid, liefde voor de vrijheid van meningsuiting, liefde voor zelfstandig denken, liefde voor het individu, liefde voor persoonlijke ontwikkeling, liefde voor vooruitgang, liefde voor gezelligheid, liefde voor saamhorigheid, liefde voor harmonie, liefde voor de wetenschap, liefde voor het onderwijs, liefde voor dieren, liefde voor de toekomst van de mensheid, liefde voor vrede, liefde voor autonomie, liefde voor het individuele recht op zelfbeschikking, liefde voor ontplooiing, liefde voor humor, liefde voor kritiek, liefde voor de Nederlandse cultuur, liefde voor de westerse cultuur, liefde voor de schuldcultuur, liefde voor de aarde, liefde voor breeduit lachen, liefde voor eendracht, liefde voor blijdschap, liefde voor de vrouw, liefde voor kinderen, liefde voor de man, liefde voor het lichaam, liefde voor het geweten, liefde voor emoties, liefde voor gevoelens, liefde voor empathie, liefde voor het leven, liefde voor liefde.

Haat vergt veel negatieve energie en het vreet je op van binnenuit. Het is een emotie waar niemand wijzer of gelukkiger van wordt. Het heeft geen toegevoegde waarde en het is niet constructief. Vanuit islam, met de koran en ahadith, zien we weinig liefde, maar vooral veel haat en vrees.

Haat voor ongelovigen, vrees voor Allah, liefde voor het leven ná de dood, géén liefde voor verworven vrijheden, géén liefde voor de vrijheid van meningsuiting, géén liefde voor zelfstandig denken, géén liefde voor het individu, géén liefde voor persoonlijke ontwikkeling, géén liefde voor vooruitgang, géén liefde voor gezelligheid, géén liefde voor saamhorigheid, géén liefde voor harmonie, géén liefde voor de wetenschap, géén liefde voor het onderwijs, géén liefde voor dieren, géén liefde voor de toekomst van de mensheid, géén liefde voor vrede, géén liefde voor autonomie, géén liefde voor het individuele recht op zelfbeschikking, géén liefde voor ontplooiing, géén liefde voor humor, géén liefde voor kritiek, géén liefde voor de Nederlandse cultuur, géén liefde voor de westerse cultuur, géén liefde voor de schuldcultuur, géén liefde voor de aarde, géén liefde voor breeduit lachen, géén liefde voor eendracht, géén liefde voor blijdschap, géén liefde voor de vrouw, géén liefde voor het lichaam, géén liefde voor het geweten, géén liefde voor emoties, géén liefde voor gevoelens, géén liefde voor empathie, géén liefde voor het leven, géén liefde voor liefde.

Vanwege de oneindige hoeveelheid liefde ik voel, heb ik kritiek op islam. Liefde is mijn drijfveer. Liefde noodzaakt islamkritiek.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s