Door Blondemevrouw

In het dagelijks leven kende iedereen haar als een behulpzaam en aardig iemand.  Jenny was verpleegster. Een lieve vrouw die bekend stond om haar zorgzaamheid en schoonheid. Haar familie en kennissen – degenen die haar door en door kenden – konden zich niet voorstellen dat zij ooit een ander iets aan zou doen. Toch was Jenny schuldig aan de meest gruwelijke daden.

Jenny was namelijk aanhanger van een moordzuchtige ideologie, die uit was op het veroveren van de wereld. Vanuit die ideologie moesten anderen onderworpen en zelfs afgeslacht worden. Toen de sekte waartoe zij behoorde nog niet aan de macht was, was Jenny een lieve, zorgzame en mooie vrouw. Echter, toen de aanhangers van haar ideologie de macht grepen, bleek Jenny een gruwelijke beul.

Jenny ranselde anderen af, mishandelde weerloze mensen en dit gebeurde ook wel tot de dood erop volgde. Lieve, mooie, zorgzame Jenny… Daarnaast selecteerde zij mensen voor de gaskamers. Zonder enige gewetenswroeging. Jenny-Wanda Barkmann bevestigt dat de mens zo goed is als de ideologie men aanhangt.

 

Lieve, mooie, zorgzame Jenny
Lieve, mooie, zorgzame Jenny

Uiteraard zijn er heel aardige moslims. Maar de ideologie die moslims aanhangen, is dat geenszins. Wat doet de aardige moslim als islam de macht grijpt in landen zoals Nederland? Kiest men dan voor het verdedigen en beschermen van andersdenkenden of zal men handelen zoals van hen verlangd wordt door de sekte waartoe men behoort? Zal men de opdrachten vanuit de ideologie uitvoeren op het moment het er werkelijk toe doet? Zoals Jenny met overtuiging deed? Die aardige moslimse buurman is niet kenmerkend voor de ideologie die hij aanhangt. Hij geeft islam hooguit onterecht een aardig gezicht.

Stop het faciliteren van islam.
Stop de import van islam.

De mens is zo goed als de ideologie men aanhangt. 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s