Door Blondemevrouw

Wat beweegt Sylvana Simons om de racisme-kaart te spelen? Het is toch duidelijk dat de anti-racisten het racisme in stand houden? Waarom willen mensen zoals Sylvana racisme in stand houden? Omdat het iets oplevert. Sylvana is een opportunist, die doet alsof ze opstaat tegen racisme, maar simpelweg beseft dat er geld mee te verdienen is. 

Maar eerst; het fatsoen van Sylvana in beeld en geluid; ze toont geen enkele verontwaardiging als er gezegd wordt dat hij een hekel heeft aan een onschuldig tennismeisje in Nederland, omdat een zwart meisje elders is verdronken. Sterker nog; Sylvana knikt instemmend:

https://vid.me/e/M2Dd

Dus instemmend knikken bij ‘hekel aan onschuldig kind van 13’, maar wel een enorm spastische reactie op het woord ‘zwartjes’, waarbij Sylvana wéét dat er geen sprake is van racisme, maar ze toch probeert het beroepsslachtoffer uit te hangen. Simek geeft haar daartoe echter geen kans en wijst op de prioriteiten; niet de term, maar de mens is de prioriteit.

 

https://vid.me/e/pfrw

Sylvana heeft Simek helemaal niet terecht gewezen; ze probeerde in de slachtofferrol te kruipen, maar kreeg daartoe van Simek de kans niet. Hij wilde namelijk over het ónderwerp praten. Toen Simek haar op haar plek zette, krabbelde ze snel terug en draaide het zo, alsof zij Simek wilde beschermen tegen zogenaamde misverstanden. Op eens had Sylvana helemaal geen problemen met de term zwart en vond ze dat zelfs veel beter dan ‘donker getint’.

Maar wat schetst de verbazing; een week later heeft zij bij De Wereld Draait Door plotseling wel problemen met de term zwart en gaat het gehele item over de term en hoe “heldhaftig” zij tegen die term bezwaar had gemaakt. Echter, in werkelijkheid had zij er geen bezwaar tegen gemaakt en blijkt ze er ook geen bezwaar tegen te hebben:

TV-commercial (2010) van de NPO met Sylvana Simons, die een loepzuivere blackface doet. Nu nóg zwarter!

Uiteindelijk gaat het Sylvana geenszins om de belangen van die ‘zwartjes’, om de belangen van ‘bootvluchtelingen’; het gaat Sylvana alleen maar om zichzelf;

Sylvana Simons observeert: TV is racistisch
“Ik ben Sylvana Simons, ik ben 43 jaar en ik doe weer eens een slachtoffer na”, aldus Sylvana Simons. Jup. Sylvana Gario beweert dat iedereen die voor de televisie werkt, voor en achter de schermen, sneeuwblank is. Donkere of getinte mensen op de TV-redacties? Volgens Sylvana Simons bestaan ze niet. De Nederlandse TV is te wit en zal dat altijd blijven. Schofterig asociaal tegenover haar getinte collega’s, dit, die wel prima functioneren in de multiculturele wereld van de Nederlandse televisie. En ook als blanke TV-medewerker weet je nu dat Sylvana je vooral als blanke ziet, en dan pas als mens.

 

Sylvana durft te beweren dat het linkse media~bolwerk – dat over de hele linie enorm pro-multikul is – te wit is en dat zij daar als ‘zwarte’ onder te lijden heeft. In Nederland, waar politiek en media geheel in handen zijn van aanhangers van de GoedVolk-doctrine, zeuren over racisme in de media-wereld. Dat kan alleen een beroepsslachtoffer.

Sylvana: “Ik ben gek op een showtrap en twee miljoen kijkers. Dat is wat ik deed bij RTL. Het was prima, het was mijn werk, zo voelde het. Bij RTL ging een nieuwe wind waaien. Het gaat om de voorkeur van de programmadirecteur. Je bent in de mode en dan ben je weer even niet in de mode.” 

Je bent uit de mode omdat je een vervelend zeurpietje bent, Sylvana. Maar vandaag kwam de spreekwoordelijke (!) aap uit de mouw: Sylvana wil racisme dus weer ín de mode brengen, zoals de spijkerbroek met wijde pijpen om de zoveel jaren terugkomt;

 

AD.nl: “Dat het onderwerp racisme haar als donkere vrouw aan het hart gaat is zo langzamerhand wel duidelijk” – Haha, bij het AD hebben ze niet naar DWDD gekeken. Spreek je de racisten bij het AD daar even op aan, Sylvana? “Donkere”, een schande!

 

Zou Sylvana geleerd hebben van Harriët Duurvoort, die onder andere als ‘diversiteitsexpert’ haar centen verdient en tegelijkertijd al jaren overal racisme in waant, racisme daarmee aanwakkert en zelf racistisch lijkt te denken? Zonder racisme, valt er niets meer te verdienen. Houd het in stand, ‘zwarte’ dames!

Sylvana wil met een nieuw programma komen over ‘alle facetten van racisme’. Nog niet verkocht aan een zender, maar ze is hoopvol dat ze er haar zakken mee gaat vullen.

 

Rasopportunist.

 

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s