Door Blondemevrouw

De sociale Verzekeringsbank heeft de lijst met populaire jongensnamen samengesteld en hieruit blijkt, dat Mohammed en varianten van die islamitische naam met stip op 1 staat. Toch wordt u voorgehouden dat ‘Daan’ bovenaan de lijst staat. Mohammed komt niet eens voor in de top 20. Ook dit soort lijstjes wordt gebruikt om politiek te bedrijven. 

  • Mohamed, Mohammed, Mohammad, Muhammad, Muhammed en enkele andere varianten: 772
  • Daan: 681

Organisaties die dergelijke lijsten samenstellen en media die het klakkeloos overnemen, bedrijven politiek. U mag niet beseffen dat Mohammed en varianten de meest populaire babynaam is. En u mag daar geen conclusies aan verbinden.

Alles moet op de schop. De invloed van de elitaire media neemt ontegenzeggelijk sterk af. Dat is het begin. De invloed van de elite die islam faciliteert en de burgers voorliegt, die belangrijke posities binnen talrijke organisaties bekleedt, zal ook sterk afnemen. De bezem erdoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s