Door Blondemevrouw

Aan het begin van de 20e eeuw kwam de vrouwenemancipatie op gang, een wereldwijde beweging voor gelijkberechtiging van vrouwen op juridisch, politiek, economisch, sociaal, seksueel en cultureel vlak. Nu begin 21e eeuw bepaalt het College voor de rechten van de mens dat vrouwenrechten ondergeschikt zijn aan de rechten van een geïmporteerde vrouwenhatende ideologie.

 

Discrimineren van vrouwen is van ondergeschikt belang aan het discrimineren op basis van geloof, was onderaan de streep de conclusie van het College voor de rechten van de mens.

Vrouwenrechten ondergeschikt aan ‘godsdienst’-vrijheid
Een moslim solliciteerde naar de functie van buschauffeur, maar gaf aan dat hij vrouwen geen hand geeft vanwege de ideologie die hij aanhangt, islam. Het vervoersbedrijf besloot daarop de moslim af te wijzen. Het College voor de rechten van de mens heeft vervolgens bepaald, dat het discrimineren van vrouwen moet worden toegestaan als dit op basis van ‘het geloof’ plaatsvindt. En dat islamitische misogynie een respectabele plaats verdient in onze samenleving.

 

Dat hoort er in dit land nu eenmaal bij, dat bevordert een inclusieve samenleving met respect voor verschillen. College voor de rechten van de mens

Het College voor de rechten van de mens stelt eenduidig dat alle vrouwen minderwaardig zijn aan islamitische mannen en dat vrouwenrechten onderschikt zijn aan islam. Welke rechten hebben vrouwen nog als zij het recht niet hebben om niet gediscrimineerd te worden door aanhangers van de islam? Waar blijft de ophef van zelfverklaarde feministen? Waar zijn de aanklachten van organisaties voor vrouwenbelangen? Het is oorverdovend stil.

De laatste generaties vrouwen zijn opgegroeid in vrede, met gelijke rechten en nog teveel vrouwen denken dat vrouwenrechten, vrijheid en gelijkheid gegarandeerd zijn.

Maar als het College voor de rechten van de mens al bepaalt dat vrouwenrechten ondergeschikt zijn aan de islam en dat vrouwenhaat er in dit land bij hoort, zou iedereen moeten concluderen dat een vreselijke achteruitgang is ingezet, die met passie, overtuiging, lef en een gevoel van urgentie moet worden bestreden.

Oproep aan alle vrouwen in Nederland: stem 15 maart Voor de Vrijheid. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s