Door Blondemevrouw

Het manipuleren van de werkelijkheid neemt extreme vormen aan. De islam en de aanhangers van deze moordzuchtige ideologie worden steevast als slachtoffers gepresenteerd, terwijl uit naam van islam de ene na de andere moordaanslag op onschuldige westerlingen wordt gepleegd. Zelfs dan zijn moslims de slachtoffers.

Dat is vanuit islam beschouwd heel gewoon. Een vrouw die verkracht is in een islamland wordt behandeld als dader. Zij heeft overspel gepleegd en verdient zweepslagen of steniging als straf. Slachtoffer als dader en dader als slachtoffer. De westerse media hebben dit islamitische gebruik geadopteerd.

Nu Trump aan de macht is in de VS en de PVV hoog staat in de peilingen, komt de dreiging dichtbij voor moslims in Nederland. Waarom blijft Nederland zo stil?

De dreiging voor westerlingen is dankzij de import van islam al decennia dichtbij. Maar die realistische dreiging wordt nauwelijks erkend. Westerlingen zijn tenslotte nooit slachtoffers en moslims zijn nooit daders.

Na de aanslag op een moskee in Quebec zijn moslims in Nederland heel bang. Één incident van een lonewolf wordt aangegrepen om de islamitische slachtofferrol extra op te blazen. Toen in juli 2016 een islamitische aanslag op een kerk in Frankrijk werd gepleegd, waarbij een priester de keel werd doorgesneden door moslims, was er geen ruimte voor begrip voor angst voor de islamitsche ideologie.

Berlijn, aanslag met vrachtwagen op onschuldige westerlingen die een kerstmarkt bezoeken.
Dader moslim
Nice, aanslag met vrachtwagen op onschuldige westerlingen die Bastille Dag vierden op de Promenade des Anglais.
Dader moslim
Melbourne, aanslag met auto op onschuldige westerlingen op straat.
Dader moslim
Maar bekeerling Anne Dijk heeft het lef om te verklaren dat zij als moslima in Nederland bij het oversteken achter een paal gaat staan uit angst voor een uitwijkende auto, een aanslag door een westerling.

Ook stelt ze dat haar islamitische vriendinnen ’s avonds niet meer alleen de deur uitgaan in Nederland, omdat ze niet weten ‘wie er in dat donkere steegje kan lopen’. Een gotspe.

De politie in Zweden heeft westerse vrouwen geadviseerd niet meer alleen over straat te gaan, naar aanleiding van veelvuldige verkrachtingen door moslims. Autoriteiten die signalen afgeven dat ze niet meer in staat zijn de westerse vrouwen te beschermen tegen moslims, kenmerken de gevolgen voor westerlingen van de import van islam. In Keulen werden tijdens de jaarwisseling honderden vrouwen aangerand en verkracht door grote groepen moslims. Ook in Nederland moeten westerse vrouwen groepen moslims, die de straten onveilig maken, ontwijken.

De insinuatie dat moslima’s niet veilig zijn op straat is geenszins op feiten gebaseerd, waar de angst van westerse vrouwen voor islamitische mannen wel op feiten is gebaseerd. Maar westerse vrouwen zijn natuurlijk nooit slachtoffer en door moslima’s verzonnen gevaren worden door de media gretig opgetekend om de slachtofferrol van aanhangers van de moordzuchtige islam te bekrachtigen.

Moslims vragen zich af of ze nog wel veilig zijn in het westen, terwijl westerlingen zich dat reeds decennia afvragen, sinds de import van islam. Beiden vragen zich dat terecht af. Bij ongewijzigd beleid, zijn burgeroorlogen onvermijdelijk. Vanuit islam wil men het westen veroveren, domineren en onderwerpen. En westerlingen zullen daartegen in verzet gaan.

In Engeland kwam Kevin Crehan in verzet door reepjes bacon aan de deurknop van een moskee te hangen. Hij werd veroordeeld voor een hatecrime en moest een jaar de cel in. Een politiek gemotiveerde en disproportionele straf. Een taakstraf of boete zou hebben volstaan na zijn bekentenis. Na zes maanden overlijdt hij in zijn cel.

Willen de ware slachtoffers nú opstaan?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s