Door Blondemevrouw

Decennialang zijn onze vrijheden en verworven rechten verkwanseld door heersende elitaire politieke partijen. Vooral vrouwen betalen daar een hoge prijs voor.

In 1963 kwam de tweede feministische golf op gang met een gelijkwaardige positie in de maatschappij als doel, inclusief seksuele vrijheid, het uitbannen van vrouwenmishandeling en seksueel geweld, deelname aan hoger onderwijs en betaalde arbeid, economische zelfstandigheid en het doorbreken van het huisvrouwensyndroom.

In 1964 sloot de Nederlandse regering een ‘wervingsovereenkomst’ met Turkije, gevolgd door Marokko in 1969. De import van de moordzuchtige veroveringsideologie islam, met misogynie in de kern, was een feit. Een ideologie die haaks staat op alles waar feministen voor gestreden hebben.

Moslims zijn in een soort Babylon terechtgekomen en zien onze vrouwen welhaast als hoeren.

Reeds in 1983 merkte de SP in ‘Gastarbeid en Kapitaal’ op, dat moslims in een soort Babylon terecht zijn gekomen en onze vrouwen als hoeren zien. Een juiste observatie, maar ook de SP heeft de islam vervolgens snel omarmd en faciliteert deze vreselijke ideologie ten volle, de vrienden van Hamas.

In de 21e eeuw kunnen vrouwen niet rekenen op de feministische beweging, die heden ten dage vooral gericht is op het verdedigen van de islamitische hoofddoek, die niet alleen als jihadvlag moet worden aangemerkt, maar ook als symbool voor het onderscheid tussen vrouwen die de moslimman niet mag verkrachten en vrouwen die hij wel mag verkrachten. De islamitische hoofddoek maakt vrouwen vogelvrij.

De feministische beweging van nu negeert de vrouwenhaat vanuit islam en het feit dat meer invloed van islam resulteert in het vernietigen van alle verworven rechten van de tweede feministische golf. Feministen van de 21e eeuw zijn zwakke vrouwen die sterke vrouwen hekelen.

Feministen van nu werken mee aan de afbraak van vrouwenrechten en hebben zich bereid getoond de veiligheid en vrijheid van vrouwen op te offeren aan de verkrachtingssekte islam.

Het belangrijkste vrouwenrecht uit de Eerste Feministische Golf, aan het eind van de 19e eeuw – het kiesrecht – is dè kans voor vrijgevochten realistische sterke vrouwen om de vernietiging van verworven vrijheden en rechten tegen te gaan.

Iedere vrouw die haar rechten en vrijheden wenst te behouden, die haar dochters en kleinkinderen dezelfde rechten gunt, stemt op de Partij Voor de Vrijheid. De enige partij die de misogyne ideologie islam ècht een halt toe wil roepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s