Door Blondemevrouw

De belangrijkste afspraak die gemaakt is met het Verdrag van Schengen, is dat de EU doeltreffende controles zou uitvoeren op wie de zone binnenkomt en wie de zone verlaat. Hiervan is echter geen sprake: Al meer dan dertig jaar weet niemand wie vrij door de EU reizen.

Sinds het inwerking treden van Schengen in 1985 is er nooit een systeem opgezet die registreert wie de zone binnenkomt of verlaat. Iemand kan via Griekenland, Spanje en ieder ander Schengenland, de zone binnenkomen om vervolgens vrij door de EU te reizen, zonder dat iemand dat weet. Andere lidstaten zijn nooit op de hoogte gebracht wie de zone op een bepaald moment is binnengetreden.

Door de EU gepubliceerde documenten tonen dat de lidstaten decennia lang geen enkele informatie hebben gedeeld met betrekking tot wie de Schengenzone is binnengekomen. Mensen die van buiten de zone in een lidstaat zijn gearriveerd, bleven geheel onopgemerkt door andere lidstaten, ondanks het feit dat ze vrij door de EU kunnen reizen.

Dankzij de EU en dankzij Schengen waren de moordzuchtige islamitische aanslagplegers van Parijs en Brussel in staat om vrij door de EU te reizen met wapens en explosieven. Ze waren zelfs vrij om van en naar Syrië te reizen, waar ze getraind zijn om zoveel mogelijk westerse slachtoffers te maken.

Nu de burgers van de lidstaten van de EU steeds meer aangeven dat ze van de dictatoriale megalomane EU af willen, omdat hun veiligheid is verkwanseld, hun soevereiniteit is afgenomen en hun toekomst op het spel staat, wordt nagedacht over een systeem om te registreren wie de zone binnenkomt en verlaat. Meer dan 30 jaar na de start van Schengen. “Te laat”, dekt de lading geenszins.

De EU heeft de bescherming van haar burgers nooit als doel gehad. Het moedwillig in gevaar brengen van de burgers, durven velen niet voor mogelijk te houden. Toch kun je dit op basis van de feiten nauwelijks ontkennen.

Van de economische crisis als gevolg van de invoering van de euro tot de migratiecrisis als gevolg van de gestimuleerde invasie vanuit islamlanden: bewust gecreëerd door de EU. Vervolgens presenteert de EU de federalisatie van ‘de Verenigde Staten van Europa’ als oplossing voor de door hen gecreëerde crises.

“Wij hebben de crises gecreëerd en het antwoord op die crises is meer macht naar ons overhevelen.” – was getekend, de EU.

Nederland is een uitvalsbasis voor islamterreur. Hoeveel islamitische terroristen zijn ongemerkt ons land binnengekomen, dankzij Schengen?

Ook de controle op het overschrijden van het visum is onvoldoende. Illegaliteit is in Nederland niet strafbaar, terwijl het in andere Schengenlanden wel strafbaar is. Dit zou een aantrekkende werking kunnen hebben. Hoeveel illegalen verblijven in ons land, die slechts kunnen voorzien in hun bestaan, door Nederlanders te beroven en de Nederlandse infrastructuur en maatschappij te bestelen?

We betalen miljarden aan de EU, die vervolgens een direct gevaar vormt voor onze veiligheid, onze welvaart, onze cultuur en voor de toekomst van onszelf en van onze kinderen.

Om de desastreuze gevolgen tegen te gaan, moeten we zo snel mogelijk uit de EU, alle verdragen opzeggen die onze soevereiniteit ondermijnen, onze grenzen sluiten en ons richten op de wederopbouw van ons mooie Nederland.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s