Door Blondemevrouw

Een EU-subsidie van 2,5 miljoen euro (uw belastinggeld) is toegekend aan hoogleraar Crul, die met een onderzoek gaat beweren dat de integratie van niet-westerse allochtonen helemaal niet mislukt is. Sterker nog, het zijn de ‘witte’ mensen met hun privileges die weigeren te integreren in de ‘nieuwe samenleving die we met zijn allen aan het maken zijn’.

Hoe zijn de autochtone bewoners geïntegreerd in de huidige ‘super-diverse’ samenleving?
Wellicht naïef hebben de oorspronkelijke bewoners integratie als assimilatie beschouwd. Nieuwkomers passen zich aan en de westerse samenleving blijft verder op koers van vooruitgang, van toenemende vrijheid, van toenemende welvaart en toenemende algemene ontwikkeling.

Maar van assimilatie is geen sprake als het moslims betreft. Zo had de Nederlander het niet verwacht. Een koers van achteruitgang, van afnemende vrijheid, van afnemende welvaart en van de terugkeer van middeleeuwse gebruiken, tradities en achterlijke normen en waarden.

Integreren in je eigen land, omdat je als gevolg van een sociaal experiment met omvolking als doel, niet langer in de meerderheid bent. Minderheid in eigen land. Nog altijd beseffen te weinig mensen wat dit betekent voor de toekomst van Nederland, van onze kinderen en kleinkinderen.

Waarom slaagt integratie in Amsterdam kennelijk beter dan in Rotterdam?
In Rotterdam stemt bijna een derde van de autochtone Nederlanders op de PVV, terwijl deze partij in Amsterdam veel minder steun geniet. Om de oorzaak hiervan te analyseren, is geen miljoenen euro’s kostend onderzoek nodig;

Er is geen grachtengordel in Rotterdam. De autochtone bewoners die inmiddels in de minderheid zijn in de eigen stad leven tussen de allochtonen en ervaren daar dagelijks de veelal negatieve gevolgen van.

Vanwege het feit dat in Amsterdam minder autochtone Nederlanders op de PVV stemmen, trekt hoogleraar Crul op voorhand de conclusie dat daar de integratie beter gelukt is. Het is echter de segregatie die ten grondslag ligt aan dit feit. Veilig op de grachtengordel met de kinderen op een keurige witte school, geheel gescheiden en ver genoeg verwijderd van de islamenclaves is het makkelijk om op GroenLinks te stemmen.

Femke Halsema, grachtengordel, GroenLinks, voorvechter van de islamisering van Nederland, haalde haar kinderen van de zwarte school af en plaatste hen op een witte school:

“Ze zijn naar een andere buurtschool. Dat is beter voor hun welzijn. Kinderen zijn geen sociaal experiment. Over de reden wil ik niets zeggen, het gaat over de privacy van mijn kinderen.”

Haar kinderen zijn geen sociaal experiment, maar úw kinderen wel. Daarom stemt zij op Groenlinks en stemt u op de PVV.

De gewone Nederlandse burgers zijn veelal reeds uit de Amsterdamse woonwijken weg gevlucht. De oorspronkelijke Amsterdammer is gevlucht naar onder andere Purmerend (PVV 18,7% van de stemmen) en Almere (PVV 15,6% van de stemmen) en in beide steden is de PVV de 2e grootste partij.

De vraagstelling waarop het onderzoek gebaseerd zal zijn, is derhalve onjuist. De integratie slaagt in Amsterdam niet beter dan in Rotterdam.

Wat betekent het voor oorspronkelijke burgers, dat ze in slechts veertig jaar tijd in aantal zijn overvleugeld door invasiërs?
Het onderzoek richt zich naast Amsterdam en Rotterdam ook op de bewoners van Malmö. Zweden. Zal hoogleraar Crul de feiten betrekken in zijn onderzoek?

In 1975 besloot het Zweedse parlement unaniem het toenmalig homogene Zweden in een multiculturele samenleving te veranderen. Veertig jaar later worden de dramatische consequenties van dit experiment duidelijk: gewelddadige misdaad is met 300% toegenomen.

Maar, als men de statistieken van verkrachtingen bestudeert, is de toename nog veel erger. In 1975 werden er 421 verkrachtingen aangegeven bij de politie. In 2014 was dit 6620. Dat is een toename van 1,472%

Op dit moment is Zweden de nummer 2 op de wereldwijde lijst van verkrachtingen per land. Volgens een onderzoek uit 2010 wordt Zweden, met 53.2 verkrachtingen per 100,000 inwoners, alleen ingehaald door het minuscule Zuid Afrikaanse Lesotho, met 91,6 verkrachtingen per 100,000.Wat betekent het voor de oorspronkelijke bewoners dat zij worden vervangen door invasiërs uit voornamelijk islamitische landen en in de minderheid geraken?

Het einde van het leven in vrijheid. Het begin van het leven met verkrachting, gewapende overvallen, straatterrorisme, mishandeling, moord, geweld tegen politie, onveiligheid en onvrijheid alom. En dat alles betaald van het belastinggeld van de oorspronkelijke bewoners en ten koste van hun welzijn en welvaart.

Ik zal mijn rekeningnummer even doorgeven aan Crul.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s