Door Blondemevrouw

Racisme is in de 21e eeuw een verdienmodel. Anna Steijn zou geen cent meer verdienen als racisme werkelijk de wereld uit is. Daarom probeert ze het met alle mogelijke middelen in stand te houden.

‘Anna Steijn’ klinkt natuurlijk veel te Nederlands en levert geen privileges op. Daar moest ze iets aan doen. Ze nam de achternaam van haar Kameroense vader ‘Nzume’ aan om dat lichte mokkakleurtje kracht bij te zetten. Zoals de meeste Afrikaanse vaders doen, had hij haar op jonge leeftijd in de steek gelaten, maar op deze manier kon ze toch nog van haar vader profiteren. De naam ‘Anna’, die haar Russische moeder haar bij de geboorte gaf, was niet etnisch genoeg, dus verzon ze ‘Anousha’. Nu was ze klaar om zich als onderdrukte slaaf te presenteren en munt te slaan uit een slachtofferrol. Ze zou een interessante casus voor de psychiatrie kunnen zijn.

Zoals een echte racist betaamt, is de ‘witte’ Nederlander haar dagelijkse doelwit. Anna haat de blanke mens tot in haar diepste vezels en steekt dit niet onder stoelen of banken. Het is een vorm van projectie natuurlijk, want eigenlijk haat ze vooral zichzelf. Een mengelmoesje, van alles tezamen en tegelijkertijd van alles niets. Een bekend getintiërsyndroom.

Roepen om gelijkwaardigheid, maar dagelijks inzetten op een aparte status. Anna denkt zwart-wit en wij-zij. Getintiërs zijn echter meestens niet zwart, zeker Anna zelf niet. Op de schaal van vijftig tinten bruin, komt ze niet verder dan een Mokka-4. En de meeste blanke mensen zijn niet wit, op de enkele heerlijk kussende roodharige na.

Vandaag deelde ze haar racistische mening in een stuk met de titel ‘Wit Nederland is racistisch en doodsbang voor ons. En terecht.’

Ze legt uit dat getintiërs niet werken, niets van hun leven maken, ondanks de mogelijkheden en kansen die ze krijgen in het ontwikkelde Westen, omdat ze nu eenmaal recht hebben om alles te halen en te nemen, zonder er iets voor te doen. Want koloniale verleden. Een privilege, zogezegd.

How is that working out for you? Klagen dat getintiërs in armoede leven, terwijl iedere ‘witte’ het financieel fantastisch heeft (maar natuurlijk, Anna) en tegelijkertijd trots stellen dat leven van een uitkering, aangevuld met de baten van het beroven en overvallen van ‘de witte Nederlander’, een privilege van de getintiër is.

Slavernij zit Anna behoorlijk dwars. Althans, dat wil ze de lezer doen geloven. Het is onderdeel van het verdienmodel, maar het interesseert haar in werkelijkheid niets. In de islamwereld worden tot op de dag van vandaag getintiërs als slaaf gehouden en gebruikt. Vrouwelijke getintiërs worden daarnaast tevens als seksslaaf gehouden en gebruikt. Dagelijks geslagen en verkracht, omdat ze een minderwaardig mens is vanwege haar kleur. De grootste racisten vind je binnen de ummah. Hoor je Anna niet over.

Sterker nog; haar racistische haat voor blanken, maakt haar kiezen voor de misogyne, moordzuchtige, slavernijlievende islam als bondgenoot.

De anti-racisten houden racisme bewust in stand en zijn de meest hypocriete mensen op deze aarde. En geestesziek.