Door Blondemevrouw

Fatima Elatik is een moslimfundamentalist, die geïnfiltreerd is bij de politie als ‘directeur diversiteit’ binnen de eenheidsleiding. De functie is speciaal voor haar gecreëerd en ze wordt als externe consulent betaald: € 12.000,- exclusief btw per maand. Ze is de belangrijkste adviseur van politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg.

Amsterdamse politie wil hoofddoekje toestaan bij uniform“.
Op advies van Fatima komt politie Amsterdam nu met het voorstel om het korps te islamiseren. Shariapolitie in de hoofdstad van Nederland. De islamitische hoofddoek wordt overigens bewust als ‘hoofddoekje’ omschreven, om de burger te laten denken dat het om een klein dingetje gaat, niets om je druk om te maken. Niets is echter minder waar:

De islamitische hoofddoek is de beste voorspeller van moslimfundamentalisme. Volgens wetenschappelijk onderzoek is iemand een fundamentalist als diegene instemt met drie stellingen: “gelovigen moeten terug naar de wortels van hun geloof’; ‘er is maar één interpretatie van de Koran/Bijbel mogelijk’; ‘de regels van mijn geloof gaan boven de wetten van mijn land“. Iemand met een islamitische hoofddoek draagt uit dat de regels van de islam boven de Nederlandse wetten gaan. Deze hoofddoek en een gezagsdragende functie bij politie gaan daarom overduidelijk niet samen.

“O Profeet, zeg tot jouw echtgenotes en tot jouw dochters en tot de vrouwen van de gelovigen dat zij hun gewaden over zich heen laten hangen. Op die manier is het gemakkelijk om hen te herkennen en worden zij niet lastig gevallen.” – Soera An-Noer (Het Licht) vers 31 + Surat Al-Ahzab 33:59

De islamitische hoofddoek moet de vrouw beschermen tegen de moslimman. Opdat zij herkend en niet lastig gevallen wordt. Inherent resulteert deze tweedeling in het feit dat vrouwen zònder hoofddoek wèl lastig gevallen mogen worden. Een moslima die een hoofddoek draagt, accepteert dit gevolg of staat hier zelfs geheel achter. Een politieagente die het goedkeurt dat moslimmannen vrij zijn om vrouwen zonder hoofddoek lastig te vallen (aan te randen of zelfs te verkrachten) is niet geschikt om de Nederlandse wetten te handhaven. Het is in Nederland tenslotte nog steeds verboden om vrouwen lastig te vallen. Een jihadvlag op het hoofd van politieagenten is een oorlogsverklaring aan de Westerse vrouw. Een aanval op onze vrijheid en veiligheid.

Wereldwijd is de islamitische hoofddoek het symbool van de onderdrukking van de vrouw. Een symbool dat geen plek heeft in Nederland. En zeker niet bij de politie. Daarnaast is het in het Westen ook een signaal van Prada-moslima’s aan Westerse vrouwen zonder hoofddoek: “ik ben beter dan jij, ik voel me verheven boven jou en jij bent minderwaardig”. Geen signaal dat je aan Nederlandse burgers behoort te geven als overheid zijnde.

Er zijn miljoenen Nederlanders die de set van ideeën van de misogyne, moordzuchtige veroveringsideologie islam afwijzen. Een politieagent moet neutraliteit uitstralen. Een islamitische hoofddoek is alles behalve neutraal. En het feit dat een politiechef zich door een moslimfundamentalist laat influisteren dat islamisering van politie een goed idee is en hiervan zelf overtuigd is geraakt, maakt Pieter-Jaap Aalbersberg ongeschikt om Nederland te dienen en haar burgers te beschermen.

De islamitische hoofddoek bij politie is capituleren voor islam en een aanval op onze vrijheid en veiligheid.