Door Blondemevrouw

Een Nederlandse vrouw staat op het punt dakloos te worden en inherent haar kinderen kwijt te raken. De overheid en woningbouwverenigingen laten haar in de steek. Zij zien een Nederlandse vrouw liever gescheiden van haar kinderen en dakloos om vervolgens invasiërs gezinshereniging en een eengezinswoning te bieden.

Ruim vijf jaar geleden raakte Chantal buiten haar schuld betrokken bij een zwaar verkeersongeval. Met een gebroken onderrug, gebroken bekken en traumatisch hersenletsel tot gevolg. Daarnaast resulteerde het ongeval in een posttraumatische stressstoornis en een zware depressie. Ze was tot op dat moment een hoogopgeleide, hardwerkende, goed functionerende en gezonde vrouw, die graag aan sport deed, druk was met twee kleine kinderen en een goed gevuld sociaal leven had. Dat ene moment veranderde alles drastisch.

Haar echtgenoot had het heel moeilijk met zijn nieuwe rol en hun noodlottig veranderde leven. Chantal kon er niet voor hem zijn. Ze was te druk met haar herstel en het gevecht tegen haar depressie. Na een heel zware en nare tijd hebben zij moeten besluiten de relatie te beëindigen.

In het scheidingsconvenant is opgenomen dat Chantal en haar twee kinderen nog twee jaar in het koophuis, waarvan haar ex-man mede-eigenaar is, mogen blijven wonen. Ze is direct op zoek gegaan naar andere woonruimte. Twee jaar lijkt voldoende tijd om dit te realiseren, maar dit is kansloos gebleken.

Omdat de wachtlijst voor een sociale huurwoning ruim 15 jaar bedraagt in haar regio, zal ze van een particuliere verhuurder moeten huren. Deze verhuurders eisen een brutoloon ter hoogte van 4x de huur en zijn daarnaast niet bereid een woning te verhuren aan iemand met een WIA-uitkering, omdat deze uitkering potentieel tijdelijk is. Om diezelfde reden kan zij tevens geen hypotheek afsluiten. Voor Chantal is er derhalve geen enkele mogelijkheid om een woning te huren of kopen in Nederland.

Binnen enkele maanden is zij dakloos en raakt zij inherent haar kinderen kwijt.

Wat voor land is Nederland als een Nederlandse moeder aan haar lot wordt overgelaten, dakloos wordt buiten haar schuld om en inherent gescheiden wordt van haar kinderen, terwijl invasiërs op zoek naar welvaart een eengezinswoning en gezinshereniging wordt geboden?

In de Telegraaf van 15 juni 2017 is het verhaal van Chantal gepubliceerd in de sectie ‘Vrouw – verhalen achter het nieuws‘, maar slechts 7 uur later heeft de Telegraaf de publicatie ingetrokken en van de website verwijderd. Het relaas van Chantal brengt kritiek op het politieke beleid en de media werken in dienst van de elites. Daarom liet de Telegraaf het verhaal verdwijnen. Weg van de voorpagina en weg van Vrouw.nl, opdat zo min mogelijk mensen op de hoogte raken van deze oneerlijke situatie.

Nederlandse burgers betalen een exorbitant hoge prijs voor het invasiebeleid. Niet alleen door torenhoge belastingen, maar dus ook op persoonlijk niveau, zoals de situatie van Chantal laat zien.

Chantal dakloos en gescheiden van haar twee kinderen.

Mohammed een eengezinswoning en herenigd met vrouw en zes kinderen.

Gemeente Leiden / Teylingen, zorg voor uw burgers, zorg dat Chantal op korte termijn met urgentie een sociale woning kan betrekken en met haar kinderen weer in rust een toekomst kan opbouwen en zich kan richten op haar herstel!