Door Blondemevrouw

Moskeeën in Nederland worden massaal gefinancierd door islamitische landen, zoals Koeweit en Saudi-Arabië. Dit soort landen vraagt natuurlijk wel iets terug voor hun investering in de islamisering van Nederland. Met dit geld kopen zij invloed in Nederlandse moskeeën om ideeën te verspreiden die haaks staan op onze normen, waarden en vrijheden. Ideeën, die haat voor Nederlanders en de Nederlandse cultuur stimuleren. Precies zoals de koran het voorschrijft. En Rutte & Co doen daar niets tegen. Zij houden dit juist verborgen voor het Nederlandse volk. Moskeeën worden beschermd door de minister-president en zijn handlangers. Ten koste van onze vrijheid, onze veiligheid en onze toekomst.

We mogen niet weten dat moskeeën haatpaleizen zijn. (De realisten onder ons weten dat al jaren.) We mogen niet beseffen dat grote groepen moslims worden klaargestoomd om ons land te veroveren en ons te onderwerpen. Nederlanders accepteren veel en Rutte & Co houden dat graag zo. Als ze eerlijk en open zouden zijn over de informatie waarover zij al jaren beschikken, zou er zomaar weerstand tegen moskeeën kunnen ontstaan. Terechte weerstand. Terechte afkeer.  Voor wie van de Nederlandse cultuur, de verworven vrijheden en de relatieve veiligheid houdt, zijn moskeeën in Nederland onacceptabel. En is invloed van islamitische landen verschrikkelijk.

Minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, wil niet dat lijsten met geldstromen naar Nederlandse moskeeën openbaar gemaakt worden. Het ministerie heeft een onderzoek naar de financiering van haatpaleisen in Nederland juist tegengewerkt. Rutte & Co zien daar geen toegevoegde waarde in. Zij hechten meer waarde aan de ‘vertrouwelijkheid van het diplomatieke verkeer met Golflanden’. Om iets te doen tegen de financiering van haat door islamitische, dictatoriale landen, meent minister Blok van de VVD dat er duidelijke afspraken over transparantie gemaakt moeten worden met die landen.

Dus. Minister Blok kán en wíl niets doen tegen deze haatzaaiers. Bovendien wil hij het netjes aan hen vragen. “Alstublieft, meneer haatbaard, wilt u alstublieft stoppen met het islamiseren van Nederland? Aahhh, alstublieft?”

De enorme zwakte die deze Nederlandse ‘leiders’ tonen, nodigt alleen maar uit tot versnelde islamisering.

Het ligt juridisch allemaal ingewikkeld, volgens de VVD. Dat klopt natuurlijk. Onze rechtsstaat en democratie zijn niet ingericht om de moordzuchtige veroveringsideologie islam te weerstaan. Vanuit de islam worden onze rechtsstaat en democratie juist gebruikt om alles omver te werpen.

Er is maar één optie; erken de islam als een moordzuchtige, misogyne veroveringsideologie, de-islamiseer, sluit alle moskeeën en verbied iedere uiting van islam in de openbare ruimte. Weg ermee. En snel.

Van Rutte & Co hoeven we geen bescherming te verwachten, stelletje verraders.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s