Door Blondemevrouw

Het meldpunt discriminatie heeft onderzoek gedaan. Niet heel zorgvuldig en heerlijk met de natte vinger, maar het resultaat mag er zijn; u discrimeert erop los! De Telegraaf geeft de mainstream samenvatting, maar u wilt het volgende ook vast graag weten;

Onderzoek anti-Marokkanen uitingen op Twitter is gedaan tussen 1/1/2014 en 19/3/2014 en daarna, van 19/3/2014 tot 19/5/2014. (Vanaf 1 januari tot 19 mei 2014)

Onderzoek anti-Joden uitingen op Twitter is gedaan tussen 19/4/2014 en 3/5/2014 en daarna, van 4/5/2014 tot 19/5/2014. (Vanaf 19 april tot 19 mei 2014)

 

De totalen zijn dus niet vergelijkbaar, maar worden wel als dusdanig aan uw onderbewustzijn voorgesteld.

Betreffende de woorden MINDER MINDER MINDER MAROKKANEN in een tweet is het meldpunt met een korreltje zout te werk gegaan.; *Door het bijzonder hoge aantal van de tweets waren wij niet in staat deze per stuk te beoordelen. Wel hebben wij op basis van steekproeven kunnen constateren dat 32% van deze tweets negatief is t.o.v. Marokkanen.

 

De discussie over de 4 mei dodenherdenking en het niet noemen van Joden en de Holocaust heeft op zich niet tot een structurele verhoging geleid van het aantal voor Joden
negatieve uitingen op Twitter, maar het onderzoek heeft wel laten zien dat deze uitingen al hoog waren, ook in een periode zonder ‘incidenten, waarbij her zeer interessant is dat geboortedag van Adolf Hitler, 20 april, een rol speelt als dag om antisemitische uitingen te doen.

 

Kutmarokkanen hebben deze omschrijving eerlijk verdiend met de oververtegenwoordiging in de criminaliteit, geweldsdelicten zoals een overval plegen en bijvoorbeeld het afronselen van bejaarden tijdens een beroving. Kutmarokkanen hebben de naam vanwege het gewelddadige en respectloze gedrag ten opzichte van niet-mohammedanen. Dat is niet discrimineren, maar constateren.

“Kut Kanker Joden en Joden moeten dood” roepen en Hitler adoreren komt simpelweg voort uit de leer van Mohammed als leidraad voor iedere moslim in NL en de mohammedaanse opvoeding. “Het onderzoek heeft wel laten zien dat deze antisemitische uitingen al hoog waren, ook in een periode zonder incidenten”.

  • Er wordt dus gesproken van Kutmarokkanen uit onvrede over het feit dat Marokkanen onevenredig veel maatschappelijke problemen veroorzaken door hun gedrag dat voortkomt uit de leer van mohammed.
  • Er wordt gesproken van Kut Kanker Joden die dood moeten door de leer van mohammed.

Deze twee zaken staan dus niet tegenover elkaar, maar zijn inherent aan elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s