Door Blondemevrouw

De robuuste meting van de zetelverdeling van GeenStijl (Hulde) laat zien dat de Partij voor de Vrijheid mogelijk op 4 zetels zal uitkomen. Ook CDA en D666 staan voorlopig op 4 zetels. Nu zijn de EU-verkiezingen sowieso frauduleus, maar er wordt tevens getwijfeld aan de stemmentellers. Zijn alle stemmen daadwerkelijk geteld? Zijn er stemmen onterecht ongeldig verklaard? Is er reden om te twijfelen? Lees wat deze toevallige stemmenteller heeft meegemaakt in 2010 en oordeel zelf. Een uitzondering of regel? Kunnen we het democratisch proces controleren? We kunnen het in ieder geval proberen. Een interessant experiment.

Een petitie massaal laten ondertekenen, lijkt een onmogelijke opgave. Daarom is het tot stand brengen van een referendum tevens nagenoeg onmogelijk. Maar met een meest positieve benadering, kunnen we met deze petitie, ter controle van democratie, wellicht tonen dat we wel degelijk in staat zijn verenigd iets te realiseren. De petitie kwam ik tegen via een retweet op Twitter, ik ben hiervan geen initiatiefnemer.

 

Deze petitie is een richtlijn om te kunnen bepalen hoeveel mensen PVV gestemd hebben op 22 mei 2014, aangezien er getwijfeld wordt aan de uitlag. Dus teken en deel deze petitie zoveel mogelijk. 

 

CONTROLE DEMOCRATIE; TEKEN HIER DE PETITIE

 

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s