Door Blondemevrouw

Vandaag kopt de Telegraaf; “Wilders snapt ophef over Van Woerkom niet“. Jaren geleden heeft Van Woerkom opgemerkt, dat hij zijn vrouw liever niet met een taxi laat gaan, omdat veel taxichauffeurs Marokkaan zijn.

Natuurlijk zei Van Woerkom dit niet, omdat hij een hekel heeft aan Marokkanen vanuit een racistisch perspectief. Het gaat om het mohammedaans gedrag. Het bezwaar van Van Woerkom komt voort uit het wangedrag van veel Marokkaanse taxi-chauffeurs en uit zijn prioriteit om zijn vrouw in veiligheid te laten reizen.

Van Woerkom wilde niet dat zijn vrouw hetzelfde zou overkomen als bijvoorbeeld de twee vriendinnen, die na een avondje stappen met geweld beroofd werden door een Marokkaanse taxi-chauffeur.

Of zoals we in Brussel en in London zien;

Police figures show that 214 women were sexually assaulted in the capital last year after getting into minicabs and 54 raped. Judge said; no woman is safe in a mini-cab.

Razaq Assadullah, 31, who worked for Speedline Cars in Stratford, East London, was an asylum seeker who came to Britain from Afghanistan in 2000. He was convicted last December of raping the 28-year-old secretary and was sentenced at the Old Bailey yesterday.”

The woman got into the cab after a night out in a wine bar in Stratford last July. After dropping off her best friend, Assadullah parked the car and turned off the engine before attacking the woman in the back seat. He stopped only when disturbed by two cyclists.

Geert Wilders snapt de ophef over de benoeming van de nieuwe ombudsman dus terecht niet. Ook geeft Geert Wilders aan dat PvdA-leider Diederik Samsom in het verleden „25 maal verder” ging met zijn opmerking dat Marokkanen het monopolie hebben op overlast. Hij spreekt van „dubbele linkse politieke correctheid”.

En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat Diederik Samsom geheel niet tegen Joop van Riessen inging, maar hem zelfs van cijfers voorzag, toen deze zei; “In wezen zou je de neiging hebben om te zeggen, nou, we mollen hem (Wilders). Hij moet gewoon vandaag weg, hij mag niet meer boven tafel komen.” Ook gaf Van Riessen aan dat alle mensen die op de PVV hebben gestemd, niet meer in de samenleving die we met zn allen aan het maken zijn, passen en dus het land uit moeten. Deportatie. Samsom knikte instemmend;


Van Woerkom zal het, net als iedere ombudsman in het verleden, prima politiek correct gaan doen. Als beloning voor het verkwanselen van zoveel belangen voor automobilisten, nu een goedbetaalde baan met status.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s