Door Blondemevrouw

Gisteren was bij Detroit Public TV de documentaire van Peter Greenberg ‘ISRAEL; The Royal Tour’ te zien. “One-hour special offers unprecedented look at Israel through the eyes of its prime minister”. Een unieke en bijzondere documentaire, die je gezien moet hebben.

.

 

.

The one-hour special is an unprecedented tour inside the country, an up-close-and-personal journey with a very special guide: the Prime Minister of Israel, Benjamin Netanyahu. The latest in the Royal Tour series hosted by CBS News Travel Editor Peter Greenberg, Israel: The Royal Tour provides unprecedented access inside a sacred land that is at once ancient and modern, with a long history of conflict.

Israel is omringd door islam-landen. Met de mohammedaanse leer als enige leidraad, zal Israel door omringende islam-landen nooit erkend worden. Het conflict met Gaza is geen grondconflict, maar een ideologisch conflict. In het handvest van Hamas, met een absolute meerderheid gekozen door de burgers in Gaza tijdens democratische verkiezingen, staat duidelijk vermeld;

HandvestHAMAS_zps3100d17e

  • Israel zal overeind blijven, tot de islam HET elimineert.
  • Oh Abdullah achter mij zit een Jood, kom hier en dood hem!
  • Er is geen oplossing voor het Palestijnse probleem dan de Jihad.
  • HET VERLATEN VAN DE CONFLICTCIRKEL MET ISRAEL IS HOOGVERRAAD, VERVLOEKT ZIJ DEGENE DIE DAT DOET.

Hoe kan een land als Israel vrede sluiten met een volk dat uit is op de vernietiging van Israel en waarvan de autoriteit in het handvest heeft staan, dat het verlaten van de conflictcirkel met Israel als hoogverraad wordt gezien? Gaza toont dus geen enkele intentie te hebben, vrede te sluiten met Israel en de Joden.

ISRAEL; The Royal Tour is een prachtige documentaire over de historie, cultuur, het land, de mensen, het ideologische conflict en een dapper volk.

Israel – Gaza is geen grondconflict, maar een ideologisch conflict Joden – mohammedanen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s