Door Blondemevrouw

De Volkskrant kopt “Luchtaanvallen Israel kosten aan 25 mensen het leven” en de bijgevoegde foto laat een moeder met kind in de armen zien met onderschrift “Palestijnse vrouw houdt haar kind vast terwijl ze vlucht voor een Israelische luchtaanval”. Trachtend (en nog te vaak met succes) het onderbewustzijn van de lezer aan te spreken. Waar de mainstream media steevast bewust aan voorbij gaat;

In 2006 behaalde Hamas een absolute meerderheid bij de parlementsverkiezingen. Een absolute meerderheid van de bewoners van de Gazastrook steunt Hamas, die “Palestina” als het gebied van de Gazastrook tot de Westerlijke Jordaanoever, inclusief de staat Israel ziet. De islamitische terreurbeweging heeft in het handvest helder vermeld, dat Hamas uit is op de vernietiging van Israel en alle Joden. “Israel zal overeind blijven tot de islam het elimineert” – “[…] achter mij zit een Jood, kom hier en dood hem!”

 

 

HandvestHAMAS_zps3100d17e

 

“Het verlaten van de conflictcirkel met Israel is hoogverraad, vervloekt zij degene die dat doet!” Steeds opnieuw bevestigend dat dit geen grondconflict maar een ideologisch conflict betreft; steeds opnieuw bevestigend dat de mohammedanen geen vrede ambiëren; nu opnieuw oorlog voerend door dagelijkse raketbeschietingen op Israel. Met steun van een absolute meerderheid van de gazabewoners. Overigens vuurt ook Fatah raketten op Israel af.

Honderden – inmiddels duizenden – raketten, met een steeds groter bereik, worden door Hamas op burgerdoelen in Israel afgeschoten. “Tot de islam Israel vernietigt”. De mainstream media hebben reeds jaren geleden besloten, dat Israel zich niet mag verdedigen tegen de islamitische vernietigingsdrang. Gelukkig verdedigt Israel zichzelf en haar burgers wel.

Met precisie heeft Israel 150 Hamas-doelwitten aangevallen. Slechts 25 gazabewoners zijn hierbij gedood. Hamas gebruikt vrouwen en kinderen als menselijk schild, door raketten af te vuren op Israel terwijl te zijn omringd door gazabewoners. Indien Israel besluit terug te vuren, zullen altijd vrouwen en kinderen onder de slachtoffers zijn. Perfect voor de propaganda-oorlog. En de mainstream media steunen Hamas hierbij.

De Volkskrant citeert de Israelische minister van defensie, die heeft gesteld dat het offensief tegen Hamas de komende dagen wordt uitgebreid en dat er ‘een hoge prijs’ betaald zou worden, maar weigert steevast Hamas te citeren, dat duidelijk in het handvest heeft aangegeven, dat Israel slechts zal blijven bestaan tot de islam het elimineert.

Vrede sluiten met een ideologische islamitische terroristische organisatie zoals Hamas, is simpelweg geen optie, omdat de islam uit is op vernietiging van Israel en alle Joden. De mainstream media collaboreren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s