Door Blondemevrouw

Geachte leden van de Staten-Generaal,

U draagt een uiterst grote verantwoordelijkheid voor het Koninkrijk en met name voor haar inwoners. De Staten-Generaal zijn sinds 1814 de volksvertegenwoordiging van Nederland, maar het vertegenwoordigen van (de belangen van) het volk lijkt geenszins uw meest belangrijke prioriteit. Dat is uiteraard niet heel verrassend, aangezien het eigenlijk nooit anders is geweest. Het is een systeem waarbij de inwoners het gevoel moeten hebben, dat zij enige invloed hebben op besluiten, maar van invloed is nog nooit werkelijk sprake geweest. U zult nu derhalve belangrijke en pijnlijke besluiten moeten nemen. Neem uw verantwoordelijkheid.

Macht en geld corrumperen, dat is geen hogere wiskunde. Toch kunt u beide combineren met het werkelijk vertegenwoordigen van de belangen van het volk. 2014 is een jubileumjaar, het 200-jarig bestaan van de Staten-Generaal; een prima gelegenheid om volksvertegenwoordiging eindelijk te laten prevaleren. Niet alleen vanwege het jubileum, maar vooral vanwege de urgentie. U kunt uw gevoel van macht en uw hoge salaris behouden, maar tegelijkertijd eindelijk verantwoordelijkheid nemen en de belangen van de inwoners behartigen. De tijd is nú.

U kunt niet langer ontkennen, dat met het importeren van islam, een onvergeeflijke fout is gemaakt met verstrekkende gevolgen voor de inwoners van Nederland. Islamitische Staat toont ontegenzeggelijk het ware gezicht van islam. U verschuilt zich echter achter taalspelletjes om die realiteit te blijven negeren, ten einde het multikul-project te verdedigen. Is het protegeren van dit mislukte experiment, het vergieten van vrijzinnig bloed waard?

 

Bart Nijman; “Het voorrecht om met taalspelletjes beschermd te worden tegen kritiek, is over het algemeen wel voorbehouden aan de islam. Zo heb ik nog nooit iemand horen beweren dat de Holocaust gepleegd is door nazi-fundamentalisten. Nee, dat waren natuurlijk gewoon nazi’s. Maar als moslims genocide plegen, dan zijn dat niet gewoon moslims. Dan zijn het extremisten die niets met islam te maken hebben. Feitelijk betekent fundamentalisme niks meer dan het zeer consequent doorvoeren van de uitgangspunten van een bepaalde ideologie. Een fundamentalist is dus zo goed als de ideologie die hij aanhangt.”

 

Op ‘wir haben es nicht gewußt’ kunt u zich niet beroepen. U verzaakt willens en wetens de inwoners van Nederland te beschermen en geeft islam niet alleen alle vrijheid, u verdedigt de haatdragende, oorlogszuchtige ideologie zelfs; hoogverraad.

Het is wellicht reeds te laat. Mogelijk hebben we nog een kans. U hebt de plicht iedere mogelijkheid aan te grijpen om Nederland en de inwoners te beschermen. U dient de noodtoestand uit te roepen en slagvaardig te handelen:

  • Islam als ongewenst verklaren.
  • Grenzen dicht en geen enkele asielzoeker en immigrant uit islamlanden toelaten.
  • Moskeeën, islamitische scholen, stichtingen en andere islamitische organen sluiten en opheffen.
  • Islamitische symbolen, zoals bijvoorbeeld de hoofddoek, verbieden in de openbare ruimte.
  • De koran verwijderen uit de gebouwen van de overheid en verkoop van dit fascistische boek verbieden.
  • Iedere subsidie aan islam-gerelateerde doelen direct stopzetten.
  • Vrijwillige emigratie van moslims stimuleren.
  • De Nederlandse rechtsstaat, (ogenschijnlijke) democratie en cultuur beschermen.

Indien u het willende en wetende laat aankomen op een burgeroorlog in Nederland en daarmee bijdraagt aan een derde wereldoorlog, die reeds in gang is gezet vanuit islam, hebt u (opnieuw) bloed aan uw handen.

Natuurlijk kunt u vervolgens vluchten naar Zuid-Amerika of een tropisch eiland, veilig met uw kinderen en kleinkinderen, maar er zal ongetwijfeld een groep Nederlanders zijn, die u dan alsnog zal opsporen en ter verantwoording zal roepen, mogelijk in shariastijl.

De tijd is nú. U zult een keuze moeten maken. Bent u een verzetsstrijder of een collaborateur?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s