Door Blondemevrouw

Velen lijken het alweer te zijn vergeten, sommigen hebben nooit geweten wat Lara Logan overkwam in Egypte op het Tahrirplein. Daarom is het van belang hier nogmaals aandacht aan te besteden. 

Lara is een Amerikaanse journalist voor het progamma ’60 minutes’ en vertrok richting het Tahrirplein in Egypte toen Mubarak vanwege de zo bejubelde ‘Arabische Lente’ was afgezet. Het moest een reportage over een historische islamitische feestdag worden. De Arabische Lente, bleek een islamitische horrorwinter en de historische feestdag, werd voor Lara de meest gewelddadige dag van haar leven.

In de weken voor de val van Mubarak was het Tahrirplein bezet door voornamelijk seculiere studenten. Meiden zonder hoofddoek, jongens met het verlangen naar meer vrijheid. Maar op de dag Mubarak ten onder ging, werd het Tahrirplein overgenomen door moslims en mannen van de moslimbroederschap. Vrouwen met hoofddoeken en burka’s, mannen met islamitische barbaarse opvattingen. Naïef had Lara hier geen rekening mee gehouden.

Toen de batterij van de camera leegraakte en het licht uitging, ging ook het licht in het leven van Lara uit. Van alle kanten werd zij vastgegrepen, betast en al snel bruut verkracht. “Ze is een Jood!” en “trek haar broek uit”. (Toen Annabel Nanninga verslag deed van de pro-ISIS demonstratie, hoorde zij hetzelfde; “trek haar broek uit!”. Dit was het moment dat Nanninga wist dat ze weg moest komen. Zij is door de politie ontzet. Hetgeen Lara is overkomen, is Annabel bespaard gebleven. Maar het risico was daar. Hier in Nederland.)

Al snel was de kleding van het lichaam van Lara afgetrokken. Een duidelijke niet-islamitische vrouw, waarvan ook nog eens werd geroepen, dat zij een Jood is. Dat was voldoende om haar bruut verkrachtend te vermoorden. Tientallen verschillende islamitische mannen trokken aan haar armen en benen, in een poging haar te vierendelen. De mannen trachtten haar tevens te scalperen. En het meest bruut voor een vrouw, was de inwendige schade de islamitische mannen haar hebben toegebracht met emotionele, traumatische beschadiging voor de rest van haar leven.

Tientallen mannen hebben hun handen in haar vagina en anus geduwd. Verkrachten tot de dood erop volgt, was de intentie. Ze is geen moslima, dus is ze vogelvrij volgens de opdrachten van Mohammed (Soera An-Noer (Het Licht) vers 31 + Surat Al-Ahzab 33:59) en is alles toegestaan. Opgevoed met de leer van Mohammed als leidraad, was er geen sprake van enig geweten met betrekking tot verkrachting en poging tot moord op een ongelovige vrouw. De moslims, die nooit zijn gestraft voor deze daden, slapen er geen seconde minder om. Het enige hen mogelijk wakker houdt, is het feit zij gefaald hebben, het karwei af te maken. Lara leeft nog. Fysiek hersteld. Emotioneel en mentaal voor altijd zwaar beschadigd.

Luister naar haar verhaal en besef dat het verkrachten van ongelovige vrouwen volgens de koran is toegestaan en Mohammed zelfs de opdracht geeft, ongelovige vrouwen tot seksslaven te nemen. Verkrachting komt overal voor, het houden van slaven ook, maar alleen vanuit islam is het letterlijk toegestaan en wordt hiertoe opdracht gegeven;

Durf te luisteren, durf te beseffen en durf te huiveren;

.

 

Dit is niet slechts het gedrag van enkele individuen, dit is een direct gevolg van de leer van Mohammed en de ideologie van islam. Durf te erkennen. Durf te bestrijden. Kritiek op islam is liefde.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s