Door Blondemevrouw

Een dodelijke aanslag op een Canadese militair toont aan dat de gehele wereld in oorlog is met islam. Niet alleen in de gebieden waar Islamitische Staat feitelijk verkrachtend, onthoofdend, slavenhandelend en moordend gebieden verovert, zoals Mohammed Medina veroverde. Niet alleen in de gebieden waar Boko Haram, Hamas, de Moslimbroederschap, de Taliban en Al-Qaida vrouwen ontvoeren, baby’s vermoorden en ongelovigen afslachten. Het paard van Troje is vrijwillig binnen gelaten en de gevolgen worden ons dagelijks duidelijk gemaakt; het is oorlog. Als de ander u de oorlog verklaart, kunt u ontkennen in oorlog te zijn, omdat u liever vanuit uw westerse idealistische perspectief de dialoog aangaat, maar dat betekent simpelweg niet, dat u niet in oorlog bent. 

Abdallah (Michael) Zehaf-Bibeau is in Canada geboren uit een vader die geboren is in Libië, die in 2011 gevochten heeft tegen Gaddafi en een moeder die geboren is in Algarije en werkzaam is als Canadian Immigration Official. De vader was eerder eigenaar van een restaurant. Abdallah was hoog opgeleid en had alle kansen op een succesvol leven in Canada. Islam had echter een grotere aantrekkende werking. Zijn vader gaf in 2011 het voorbeeld.

De Canadese inlichtingendiensten hielden hem in de gaten, omdat hij ‘geradicaliseerd’ was. Zijn paspoort was ingenomen, omdat hij mogelijk zou willen afreizen naar Islamitische Staat. Hij stond bekend als een ‘high-risk-traveller’. Zehaf-Bibeau was echter geen ‘geradicaliseerde’ moslim, maar een in de optiek van Allah ‘goede’ moslim, die de kern van islam heeft omarmd.

 

Koran 8:39 And fight them [the unbelievers] until there is no fitnah [rebellion] and until the religion, all of it, is for Allah
Sahih Bukhari 8:387 Allah’s Apostle said, ‘I have been ordered to fight the people till they say: None has the right to be worshipped but Allah’ – Muhammed
Koran 3:85 Any religion other than islam, is not acceptable.
Koran 8:65 The unbelievers are stupid; urge the Muslims to fight them.
Koran 47:4 Do not hanker for peace with the infidels; behead them when you catch them
Koran 9:123
Make war on the infidels living in your neighbourhood.
Koran 9:5 When the opportunity arises, kill the infidels wherever you catch them

 

60% van de moslims in Nederland vindt dat moslims terug naar de kern van islam moeten gaan. Geen modernisering, geen afscheid nemen van de vele haatdragende, oorlogszuchtige en mensonterende verzen, maar terug naar de historisch radicale kern. Zehaf-Bibeau is niet geradicaliseerd. 60% van de moslims in Nederland is niet radicaliserend; zij zijn ware moslims. 75% van de moslims in NL meent dat er maar 1 interpretatie is van islam, waar iedere moslim zich aan moet houden. Bovengenoemde koranverzen op 1 manier interpreteren, is de verzen letterlijk nemen.

Zehaf-Bibeau wilde strijden voor Islamitische Staat, maar de naïeve regering van Canada handelde, zoals de naïeve regering van Nederland handelt; men houdt de ware, pure moslim tegen. De Canadese inlichtingendienst hield Zehaf-Bibeau ‘in de gaten’. De AIVD hield Mohammed Bouyeri ook ‘in de gaten’. Dat in de gaten houden, is dus niet genoeg. Het voorkomt niets.

In oorlog met islam, het paard van Troje binnengehaald, vereist een nieuw perspectief. Moslims die af willen reizen naar Islamitische Staat, moeten we laten gaan. Zehaf-Bibeau bewijst, dat de strijd hoe dan ook doorgaat en dat de oorlog overal ter wereld gevoerd wordt. Hen niet laten gaan, is een aanslag in eigen land tegemoet zien.

Om hen vervolgens ook nooit meer terug toe te laten in Nederland, moeten de grenzen gesloten worden en moet de controle maximaal zijn. Geen excuus, omdat de EU open grenzen noodzaakt, aangezien hier sprake is van een noodtoestand. Bovendien werden de grenscontroles reeds heringevoerd tijdens de nucleaire top. Het is dus niet een kwestie van niet kúnnen, maar van niet wíllen.

Laat moslims afreizen naar Islamitische Staat, sluit de grenzen en laat hen nooit meer toe.

Het is geen hogere wiskunde. Regeringen die hun inwoners niet maximaal verdedigen, dienen te worden afgezet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s