Door Blondemevrouw

Een groot gevaar voor de democratie, voor de rechtsstaat, maar vooral voor de niet-islamitische burgers.

Regering, wanneer gaat u het islamitische gevaar erkennen? Wanneer begint u met het beschermen van uw burgers tegen islam? Hoe lang blijft u islam nog faciliteren? Politici en media, beantwoorden jullie de vraag aan het einde van het eerste filmpje eens?

 

  • 75% van de moslims in Nederland meent, dat er maar één interpretatie van islam is, waar iedere moslim zich aan moet houden.
  • 70% van de moslims in Nederland vindt de regels van de koran en soenna belangrijker dan de Nederlandse wetten.
  • 60% van de moslims in Nederland vindt dat moslims terug naar het fundament van islam moeten gaan. (Fundamentalisme is het zoeken van de waarheid in de manier waarop bij de bron en de oorsprong daarmee werd omgegaan en het afwijzen van iedere verandering. Niets moderniseren, niets aanpassen aan de tegenwoordige tijd, de letterlijke kern volgen.)

Hieruit blijkt dat er geen sprake is van een grote ‘gematigde’ meerderheid. Hieruit blijkt dat het een leugen is, dat ‘veruit de meeste moslims de Nederlandse democratie en rechtsstaat erkennen’. Hieruit blijkt opnieuw dat islam onverenigbaar is. En uit de beelden blijkt tevens dat het argument van ‘de aardige buurman en de gewone moslim’ niet steekhoudend is.

De meest belangrijke kern uit deze video-column is: islam is een groot gevaar en de regering dient daar naar te handelen. Nú.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s