Door Blondemevrouw In een uitstekende column legt Theodor Holman uit, dat onze vrienden van Islamitische Staat zo gemakkelijk journalisten onthoofden en Canadese militairen afschieten, omdat zij hen niet meer als mensen zien, maar als symbolen. Maar het gaat nog verder, dan alleen de optiek van IS-slachters. Veel moslims in het algemeen zien ongelovigen niet als mensen. Dankzij de koran en ahadith. Daarom zijn zij oververtegenwoordigd in de criminaliteit in niet-islamitische westerse landen.

 

Het laffe moorden van militairen die niet op oorlogspad zijn, zoals in Canada is gebeurd, het verbranden van vlaggen, het gooien met schoenen, de vernietiging van het World Trade Centrum, het onthoofden met een zwaard: alles moet een symbolische waarde hebben. Wanneer alles symbool is geworden, zijn mensen ook geen mensen meer: ze zijn symbool.

 

Koran 47:12 non-believers eat like beasts Koran 7:166, 5:60. 2:65 non-believers are apes Koran 5:60 non-believers are pigs Koran 74:50 non-believers are asses Koran 8:55 non-believers are the vilest of animals in Allah’s sight Koran 2:27, 2:121. 3:85 non-believers are losers Koran 2:10, 5:52, 24:50, 8 non-believers have a disease in their hearts Koran 39:22, 57:16 non-believers are hard-hearted Koran 5:41 non-believers have impure hearts Koran 2:171, 6:25 non-believers are deaf Koran 2:171, 6:35. 11:29 non-believers are dumb Koran 13:17 non-believers are scum Koran 29:49 non-believers are injust Koran 16:88 non-believers make mischief Koran 98:6 non-believers are the worst of men Koran 95:5 non-believers are the lowest of low Koran 30:12, 77:46 non-believers are guilty Koran 45:7 non-believers are sinful liars Koran 24:39 non-believers deed are like the mirage in a desert Koran 3:32, 22:38 Allah does not love the non-believers Koran 32:14, 45:34 Allah forsakes the non-believers Koran 47:10 Allah brought down destruction upon the non-believers Koran 2:88, 48:6 Allah has cursed the non-believers Koran 17:18 Allah despises the non-believers Koran 22:18 Allah abases the non-believers

 

Waarom zien we moslims in Nederland die bejaarden beroven en de oudjes daarbij zwaar mishandelen, soms zelfs dood slaan? Volgens westerse normen en waarden zijn het kwetsbare ouderen, maar vanuit islamitisch perspectief zijn het geen mensen, maar staan zij symbool voor de ongelovige. Geen schuldgevoel (islam is sowieso een schaamtecultuur), geen gewetenswroeging, geen problemen met het zwaar mishandelen van ‘iets’ dat vanuit de koran symbool staat voor het kwaad. Waarom is de criminaliteit van moslims in Nederland en het westen zo ontzettend vaak gericht tegen ongelovige, niet-islamitische inwoners? Omdat ongelovigen geen mensen zijn vanuit islam beschouwd. Een symbool overvallen, met geweld beroven, mishandelen, verkrachten, dood slaan: met een schoon geweten met de koran in de hand. Geen radicale, extremistische moslims, maar gewone moslims, zoals de aardige buurman, willen de regels van de koran en soenna wereldwijd invoeren. De door de mens gemaakte wetten en democratie vervangen en de rechtsstaat omver werpen:

  • 75% van de moslims in Nederland meent, dat er maar één interpretatie van islam is, waar iedere moslim zich aan moet houden.
  • 70% van de moslims in Nederland vindt de regels van de koran en soenna belangrijker dan de Nederlandse wetten.
  • 60% van de moslims in Nederland vindt dat moslims terug naar het fundament van islam moeten gaan. (Fundamentalisme is het zoeken van de waarheid in de manier waarop bij de bron en de oorsprong daarmee werd omgegaan en het afwijzen van iedere verandering. Niets moderniseren, niets aanpassen aan de tegenwoordige tijd, de letterlijke kern volgen.)

Ongelovigen zijn geen mensen, maar een symbool. En daarmee een beoogd doelwit, waar zij ook zijn. Niet alleen in het gebied van Islamitische Staat; overal waar moslims zijn. En onze machthebbers faciliteren islam, importeren onophoudelijk moslims en geven islamitische ontmenselijking alle vrijheid. Dezelfde machthebbers, die nu onderzoeken hoe zij mijn waarschuwingen en inzichten strafbaar kunnen stellen, in hun absurde strijd tegen ‘islamophobie‘.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s