Door Blondemevrouw

Vandaag is door de Volkskrant mijn column ‘Waarom enkel luisteren naar proud to be black-allochtonen?’ gepubliceerd en de reacties lopen zoals verwacht flink uiteen. Mensen die de inhoud begrijpen en onderschrijven, storen zich niet aan mijn relatieve anonimiteit. Degenen die mijn mening niet kunnen waarderen, stellen dat anonimiteit maar laf is en reageren verder niet inhoudelijk. Het Theo Maassen-syndroom openbaart zich steeds weer opnieuw; fascisten hekelen anonimiteit.

Theo Maassen is van mening dat de beveiliging van Geert Wilders moet worden opgeheven, omdat de politicus dan als gevolg van de dreiging met een moordaanslag, niet meer alles zou durven zeggen. Fascisme in optima forma. Cabaretiers durven geen grappen te maken over islam, omdat men bang is na de rituele islamitische moord op Theo van Gogh. Geweld versus het vrije woord; 1 – 0.

In plaats van zich af te vragen wat het over mij zegt, dat ik relatief anoniem publiceer, zou iedereen zich af moeten vragen wat het zegt over de Nederlandse maatschappij, dat het sinds de import van islam noodzakelijk is een politiek incorrecte visie anoniem te publiceren of ervoor te kiezen je mening in te slikken. Kritiek op islam is gevaarlijk. Grappen over islam zijn gevaarlijk. De politiek correcte mening kan daarentegen zonder dreiging van geweld veelvuldig worden geuit.

Silence, I kill you!

Wie vindt dat anoniem publiceren niet moet worden toegestaan, is een fascist, die blij is met de dreiging van geweld om bepaalde meningen de kop in te drukken en om critici monddood te maken. Wie voorstander is van de vrijheid van meningsuiting en het vrije woord, maakt zich zorgen om deze ontwikkeling.

Fascisten hekelen anonimiteit.


Hulde voor de Goed Volk krant is overigens op zijn plaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s