Door Blondemevrouw

Aan de oproep van burgemeesters, die Gregorius Nekschot om een cartoon met 10 man van zijn bed lichtten en die GeenStijl wilden vervolgen om een cartoon, werd gisteren massaal gehoor gegeven. Daar stonden ze dan; Je Suis Charlie te janken. Ik durf te stellen dat veruit de meeste aanwezigen niets van islam weten, geen islamkritiek uiten en denken dat de afslachting van de helden van Charlie Hebdo niets met islam te maken heeft. Je suis Charlie? Mais non; tu es un hypocrite.

Er waren ook moslims bij. En die waren niet hypocriet; de vlag van de moslimbroederschap was duidelijk te zien. Een dikke FUCK YOU met je vrijheid van meningsuiting. En dan die duizenden bordjes met ‘je suis Charlie’, om je voor te schamen. Wie iets begrijpt van hetgeen gebeurd is, wie iets begrijpt van islam, had daar met Mohammed-cartoons gestaan. De cartoons die de aanleiding voor de beestachtige slachting van deze ridders van het vrije woord hebben gevormd. Of een spandoek met FUCK MOHAMMED of MOHAMMED IS EEN VARKEN. Maar nee. Niet alleen het lef ontbreekt, ook het inzicht.

Want nog steeds durft de meerderheid niet in te zien, dat islam ten grondslag ligt aan deze brute aanvallen op onze verworven vrijheden. Miljoenen moslims in de wereld plegen deze islamitische fascistische daden niet zelf, maar juichen het wel van harte toe. En dat is een belangrijke kern, die nog steeds ontkend wordt door teveel Charlie’s. Honderden miljoenen moslims in de wereld zijn van mening, dat wie Mohammed beledigt, een islamitische straf verdient. En de islamitische straf voor belediging van Mohammed, is de doodstraf. En de opvoeding met de leer van Mohammed maakt, dat zij gewetenloos kunnen juichen voor het afslachten van mensen om een tekening. Dát is het probleem.

Het gaat niet om een klein groepje, het gaat om honderden miljoenen moslims in de wereld, die een voedingsbodem vormen voor islamitisch fascistisch geweld. Daarom kwamen er ook zo weinig moslims opdagen gisteren om samen met het GoedVolk de hypocriete Charlie uit te hangen. Islam staat haaks op onze vrijheden en is onverenigbaar. Er zullen slechts meer islamitische fascistische afslachtingen volgen, niet minder.

.


.

Tu n’es pas Charlie, tu es un hypocrite. Was je een Charlie geweest, had je gisteren Mohammed beledigd. Massaal. Dat is een statement. FUCK MOHAMMED! Cartoons door Charlie Hebdo van Mohammed in zijn blote reet hadden op die posters moeten staan. Dat is een statement. Hulde voor degene die het anti-profeetlied van Hans Teeuwen zong. En hulde voor degenen die wel een statement hebben gemaakt, maar veruit de meeste Charlie’s: fuck you met je hypocrisie. En vandaag zeker weer braaf roepen dat islamcritici fascisten zijn?!

Bill Maher is een echt LinksMensch en heeft de moed gehad door het pijnlijke proces van bewustwording te gaan, cognitieve dissonantie te overwinnen en de realiteit te erkennen voor wat het is. Een voorbeeld voor alle Charlie’s. Islam verdient geen respect. De islamitische fascistische leer van Mohammed verdient geen respect. Mohammed de geesteszieke verdient geen respect. En willen we verworven vrijheden behouden, verklaren we islam als ongewenst. FUCK MOHAMMED en FUCK ISLAM!

oh, en FUCK ALLE MOSLIMS die JUICHEN om afslachting CHARLIE Hebdo!

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s