Door Blondemevrouw

Vandaag liet prof. David Pinto weten, dat VNL (VoorNederland) slechts één doel heeft en dat is wraak nemen op de PVV en de Partij voor de Vrijheid kapot maken. Prof. Pinto was gevraagd om zich voor VNL in te zetten en leek hiertoe in eerste instantie bereid op basis van de façade van VNL. Maar eenmaal een kijkje nemend achter die façade, kwam hij tot een conclusie die hem ertoe heeft gebracht afscheid te nemen van dit obscure clubje.

Dat relatief veel mensen in de val van VNL trappen, is goed te verklaren. De mainstream media promoten dit clubje vanaf het moment VNL is ontstaan. Stigmatisering blijft uit. Werden Bontes en Van Klaveren in hun PVV-tijd door de media keer op keer neergesabeld, worden zij in hun missie tégen de PVV alom gesteund en gepromoot. De vijand van mijn vijand is tenslotte mijn vriend, niet waar? Columnisten en kranten die al jaren tegen de PVV strijden met hun leugenachtige teksten, schrijven nu niets dan goeds over VNL. Dat zou iets moeten zeggen voor wie zelfstandig nadenkt.

Meer dan de helft van de Nederlandse bevolking is van mening dat zowel islam als de EU te grote problemen veroorzaken. Ook het verdwijnen van de (ouderen) zorg maakt velen woedend. Een stem op de PVV is dan de enige juiste optie, maar dankzij de jarenlange stigmatisering vanuit de media en de tegenstanders in het debat, durft niet iedereen die stap te zetten. Wie wil onterecht worden weggezet als tokkie of het risico lopen geen baan meer in het onderwijs te kunnen krijgen vanwege de politieke voorkeur? Dat vraagt lef en een gevoel van urgentie. Voor wie dat ontbeert, lijkt het door de media en regenten gesponsorde VNL wellicht een meer veilige keuze.

Stigmatisering heeft dus deels het gewenste effect. Maar is zeker niet zo succesvol als men had gehoopt. De PVV is nog steeds één van de grootste partijen in Nederland, terwijl het toch inmiddels reeds gesloopt had moeten zijn. Sabotage van binnenuit is niet gelukt. Hero Brinkman heeft alles geprobeerd dit te realiseren, maar faalde. Ook Bontes heeft een poging gewaagd, maar moest dus overgaan op een andere strategie. Er is één reden waarom de PVV alle aanvallen tot dusver heeft overleefd. Zelfs als Pim Fortuyn niet vermoord was, zou de LPF snel gesloopt zijn geweest, omdat het een ledenpartij was. Daarom zal de PVV nooit een ledenpartij worden. Interne sabotage is hierdoor onmogelijk. Ook externe sabotage heeft weinig succes omdat het establishment de burgers onderschat. Men had gedacht dat men door stigmatisering veel kiezers zou bewegen niet op de PVV te stemmen. Maar burgers worden steeds wijzer en doorzien de trucjes en laten hun prioriteiten prevaleren als het om hun stem gaat.

VNL bestaat uit verraders zoals Van Klaveren (die zelfs Bontes snel opzij heeft gezet) en opportunisten zoals machtswellustige Stassen (van PVV naar een onbekend clubje in de UK naar VNL) en geroyeerde Bram Moszkowicz. VNL wordt vervolgens gesteund door de manipulatieve media en door mensen die politiek niet doorgronden en door mensen die politieke ambities hebben vanwege de aandacht, macht en het geld en denken dit te kunnen realiseren door een lidmaatschap. Een obscuur clubje dat is samengesteld uit profiteurs en onnozelen. Een clubje dat niet het welzijn van Nederland als prioriteit heeft, maar naast persoonlijke belangen vooral gericht is tégen de PVV.

Als VNL werkelijk het beste voor heeft met Nederland en haar burgers, zou men zich richten op het weghalen van kiezers bij regentenpartij(en) zoals de VVD en D66. En zou VNL sámen met de PVV het establishment bestrijden dat Nederland de afgrond in heeft gestuurd met het beleid inzake islam, EU en exorbitante belastingen.

Maar VNL richt de pijlen op de enige grote oppositie tegen de regenten en probeert de weerstand tegen het falende beleid dus juist te ondermijnen. Ondanks de steun van de media, zal VNL hierin niet slagen.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s