Door Blondemevrouw

De stroom van nieuwkomers naar de EU is op gang en er is geen enkele aanleiding om te denken dat die stroom zal afnemen. De aanhangers van de GoedVolk-doctrine hebben het beleid nu een halve eeuw bepaald en de vruchten worden door de huidige- en komende generaties geplukt. Zure, bittere, negatieve vruchten. Of… we kiezen ervoor nu het einde van dit GoedVolk-tijdperk te markeren. De grens trekken, is vooruitgang.

Het vasthouden aan een droombeeld van een utopische wereld is een tijdbom gebleken. De multiculturele samenleving is mislukt en het experiment heeft geresulteerd in een parallel-leving. En daar worden de komende jaren nog eens honderdduizenden – voornamelijk islamitische – getraumatiseerde nieuwkomers met onverenigbare normen en waarden aan toegevoegd. De tweedeling vergrotend.

Zelfs direct in de AZC’s wordt op leven en dood gevochten. Tribale islam-clans tegen elkaar, maar ook ongelovigen (niet-moslims) worden dagelijks mishandeld en met de dood bedreigd door islamitische nieuwkomers. En dan zijn er ook nog duizenden IS-slachters die, met de stroom mee, de EU binnen wandelen om de westerse samenleving te ontwrichten.

Een voorbode van hetgeen dat – bij ongewijzigd beleid – komen gaat; de ondergang van de rede (toelichting deel 1 & toelichting deel 2).

De grens trekken, is vooruitgang
Om het einde van het GoedVolk-tijdperk te markeren, zal een omslagpunt gerealiseerd moeten worden. Het stellen van grenzen en het volledig veranderen van het gefaalde beleid. In plaats van de problemen blijvend te laten opstapelen, eerst een pas op de plaats, problemen in Nederland adresseren en dan – op basis van logica en realiteit met de Nederlandse burgers als prioriteit – besluiten nemen voor de toekomst.

Er is geen enkele aanleiding om aan te nemen dat de huidige toestroom van gelukzoekers zal afnemen. Er zijn voldoende argumenten om te verwachten dat de toestroom juist zal toenemen vanwege de aanzuigende werking. Bepaal nu hoeveel van hen we in Nederland gaan opnemen. Neem dat besluit en houd je eraan. Neem bijvoorbeeld alleen nog tot en met december 2015 nieuwkomers op.

Iedereen die binnenkomt, moet meteen een status krijgen. Zo wordt de onzinnige doch kostbare asielprocedure overgeslagen; na jarenlang bezwaar en beroep afgewezen > illegaal > onmogelijk uit te zetten > vluchtkerk > bed bad brood > stelend en overlast veroorzakend doelloos in de steden rondzwervend > inhumaan voor zowel de samenleving als de illegaal. Tot en met december 2015 iedereen legaal.

En dan de grenzen dicht.

Een stop van tien jaar. Schengen op het strafbankje. Eerst voor tien jaar, wellicht voorgoed. Geen asielzoekers, geen gelukzoekers, geen kansloze illegalen; alleen zij met een toeristenvisum, werkvisum of studievisum komen binnen. Iedereen in Nederland is dan legaal. Een laatste ‘generaal pardon’. En dan tien jaar het beleid geheel richten op het begin maken met het herstellen van de puinhopen van de GoedVolk-doctrine.

  “De samenleving die ‘we’ met z’n allen aan het maken zijn”, is een parallel-leving. Het beleid niet wijzigen, zal leiden tot onleefbare situaties, stad voor stad, gebied voor gebied, stap voor stap.

Het EU-beleid moet weer als onderschikt aan Nederlands beleid worden beschouwd, aangezien het EU-beleid het herstel hindert. Volksvertegenwoordigers moeten voor het eerst in de geschiedenis het volk vertegenwoordigen. En de burgers, Nederland en de Nederlandse maatschappij als prioriteit stellen. Stop met het faciliteren van islam en de islamitische apartheid die ten grondslag ligt aan het ontstaan van de parallel-leving. Het vasthouden aan een droombeeld van een utopische wereld moet stoppen. Het is tijd voor logica en realiteit.

Tien jaar Nederland en haar burgers als prioriteit; met een kleine effectieve overheid; en door lagere belastingen, einde GoedVolk-hobby’s en een sterk economisch beleid; opnieuw een naoorlogse opbouw-mentaliteit.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s