Door Blondemevrouw

Het zijn vooral hoogopgeleide Syriërs die op de vlucht slaan en dat vormt een groot probleem voor Islamitische Staat. De dokters, leraren, apothekers en managers zijn broodnodig om het kalifaat draaiende te houden. En nu vertrekken al die ingenieurs en hooggeleerden naar Europa. De terreurgroep IS vreest een braindrain. De enige die daarvan profiteert, is de Europese Unie. Dát is de kern van de huidige invasieproblematiek. Als we onze grenzen dicht gooien, helpen wij Islamitische Staat.

Andersom krijgt de EU nu hulp van Islamitische Staat om de onaflatende stroom asieleisers een halt toe te roepen. Sinds half september verspreidt IS video’s en artikels waarin vluchtelingen in diskrediet worden gebracht. De islamitische terreurorganisatie wil daarmee voorkomen dat nog meer moslims de tocht naar Europa maken.

Kortom:

* Maakt u zich géén zorgen over het met de asieleisers meereizen van IS-slachters naar de EU. Islamitische Staat heeft geen enkele intentie strijders naar de EU te sturen, wil geen aanslagen plegen in de EU en Islamitische expansiedrift bestaat niet.
* De asieleisers zijn allemaal hoogopgeleid en brengen géén onverenigbare normen en waarden mee en zullen uitstekend integreren, niets kosten en slechts veel opleveren. Verrijking alom.

* De EU profiteert van de invasie en Islamitische Staat lijdt eronder.
* Als we de grenzen sluiten, doen we precies wat Islamitische Staat wil, dus we moeten de grenzen open houden.
* Oh ja, en wie voor het Geenpeil-referendum Oekraïne is, is een vriend van Poetin.

Dat is wat de dames en heren van het genootschap der hoofdredacteuren u via de Telegraaf willen doen geloven. De arrogantiërs denken werkelijk dat u nog in die manipulatieve berichtjes trapt. Want u bent een onderontwikkelde idioot.

 

Het ultieme dieptepunt van de mainstream media inzake de islamitische invasie-problematiek:

Telegraaf IS braindrain

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s