Door Blondemevrouw

De Nederlandse kiezers hebben op woensdag 1 juni 2005 in overgrote meerderheid ‘nee’ gezegd tegen de Europese Grondwet. Volgens de officiële uitslag was 61,6 procent tegen en 38,5 procent vóór. De opkomst was 63,3 procent. 70% van de andere volkeren in de EU hebben geen kans gekregen hun mening te geven over het vervangen van de eigen grondwet door een Europese.

Frans Timmermans (PvdA) stelt nu dat de overgrote meerderheid van de Europeanen vóór behoud van het oorlogszuchtige, megalomane, dictatoriale project ‘De Europese Unie’ is. Van de Nederlanders zei 61,6% NEE!, Timmermans. Selectief geheugen? Of simpelweg een bevestiging van het neerkijken op de eigen burgers?

Wie tegen de Europese Unie is, zal regelmatig denken tegen de bierkaai te vechten. Brexit heeft echter bewezen dat het tijdperk van de absolute macht van de elite, die de burgers dagelijks voorliegt en belazert, ten einde is. Van bangmakerij en het verzwijgen van werkelijke feiten tot regelrechte leugens over welvaart en economie, met media die de propaganda 24 uur per dag kritiekloos over burgers heen storten; toch laat een toenemende meerderheid van de burgers zich niet langer manipuleren.

En wie de stand van zaken eenmaal doorgrondt, wordt nooit weer onwetend. Niet altijd prettig voor de persoon zelf, een realistisch wereldbeeld is niet per definitie aangenaam, maar heel belangrijk voor de toekomst van ons land, van toekomstige generaties. Wie lef heeft, is liever gekwetst door de realiteit dan getroost door een leugen.

Frans Timmermans is nog niet gewend aan deze nieuwe stand van zaken. Er waait een nieuwe wind door de westerse wereld, maar Frans valt in paniek terug op ouderwetse trucjes.

 

“De overgrote meerderheid van de Europeanen wil dat vredesproject behouden.”

Vredesproject?
Tegen de wil in van het volk hen de eigen grondwet ontnemen en ondemocratisch een Europese grondwet opleggen, is een vijandelijke, dictatoriale overname.
Ook importeert de EU een moordzuchtige veroveringsideologie waarvan de aanhangers de leer van Mohammed als leidraad beschouwen en hierdoor onverenigbare gebruiken, tradities en normen en waarden met zich meebrengen.

Dankzij ‘vredesproject EU’ worden we geconfronteerd met bloedige aanslagen van mensen die exact doen wat Mohammed deed en waartoe de Koran opdracht geeft. Talloze onschuldigen zijn vermoord, omdat de EU de grenzen openzet voor aanhangers van de islam en aan de Europese volkeren oplegt, dat de islam, islamisering en moord uit naam van islam er voortaan ‘gewoon’ bijhoren.

Nederlandse burgers in Vlissingen spraken van oorlog tijdens de jaarwisseling. We zien echter dagelijks uitingen van haat tegen het westen, tegen westerse burgers, tegen onze rechtsstaat en ons systeem gebaseerd op de rede, tegen onze cultuur en tegen onze normen en waarden. Vredesproject? Burgeroorlogen zijn onvermijdelijk bij ongewijzigd beleid.

Brexit en Trump hebben aangetoond dat het nog niet te laat hoeft te zijn. En dat de macht van de elite, die ons in 50 jaar de afgrond heeft ingestort, sterk afneemt. Het beleid moet drastisch gewijzigd, de EU moet ontmanteld, soevereiniteit moet terug, grenzen moeten dicht, we moeten de-islamiseren, het heft in eigen handen nemen en een einde maken aan een halve eeuw beleid van zwakkelingen.

En vanaf nu het beleid van sterke realisten uitvoeren.

15 maart kunt u een bijdrage leveren en de noodzakelijke omslag in gang zetten. Toon lef en straf de zwakkelingen van afgelopen 50 jaar resoluut af. Geen CDA, VVD, D66, PvdA, GroenLinks, die gezamenlijk de chaos hebben gecreëerd die ons nu voor grote problemen stelt.

Het is tijd voor politiek beleid van de sterksten. Anders wint het recht van de sterkste en dan verliezen we allemaal. 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s