Door Blondemevrouw

 

De VVD heeft in de derde week van januari 2017 een op schrift vastgelegd akkoord gesloten om te zullen strijden voor een federale EU, de Verenigde Staten van Europa. Met een EU-leger, met EU-belastingen, met een fors hogere EU-begroting en met meer mogelijkheden voor de EU om schulden aan te gaan. De VVD ‘geen cent meer naar Griekenland’ verraadt de Nederlandse burgers op de valreep voor de verkiezingen. En de media houden het zo stil als mogelijk. Maar u bent nu op de hoogte.

De Nederlandse burgers hebben de EU-grondwet op 1 juni 2005 afgewezen met een ontegenzeggelijk duidelijke NEE. Met een opkomst van 63,3 procent was 61,5 procent tegen de EU-grondwet. Nagenoeg ongewijzigd, maar onder een nieuwe naam, is de EU-grondwet alsnog aan ons opgelegd. Op vijandige wijze is onze Nederlandse grondwet ondergeschikt gemaakt aan de EU-grondwet en is onze soevereiniteit afgenomen. De VVD neemt nu het initiatief om de federalisatie van de EU met spoed door te zetten.

Brexit en Trump laten de elitaire wereld sidderen. De VVD realiseert dat de weerstand van de volkeren tegen de EU sterk toeneemt en vreest een implosie. De VVD wil daarom meer macht naar de EU en snel.

 

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie’?

Volksverlakkerij tégen Vrijheid en Democratie – VVD

  • VVD wil strijden voor een federale EU
  • VVD wil EU-belastingen
  • VVD wil een fors hogere begroting EU (meer van ons geld naar EU)
  • VVD wil meer mogelijkheden voor de EU om schulden aan te gaan (om ons daar vervolgens voor te laten betalen)
  • VVD wil een EU-leger vanwege de dreiging van nationalisten en populisten, die zowel van binnen als van buiten de EU aanvallen

Laat dat even op u inwerken. “Aanvallen van nationalisten en populisten van binnen de EU.” De volksverlakkers tegen vrijheid en democratie willen een EU-leger om een opstand van burgers neer te slaan. Een EU-leger om tegen de EU-volkeren in te zetten.

Als het aan de VVD ligt, wordt de megalomane dictatuur EU spoedig vervolmaakt. Een stem op de VVD is een stem op de Brusselse dictatuur en een stem tégen vrijheid en democratie. 

Stemt u voor de dictatuur op 15 maart 2017?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s