Door Blondemevrouw

 

“Zo’n bericht over een IS-sympathisant met een doorgeladen wapen in Rotterdam: dat zou vijf jaar geleden voor veel meer onrust hebben gezorgd. Nu is het na een dag uit het nieuws, en dat is goed. Er ontstaat een soort normaliteit”. Dick Schoof, nationaal coördinator terrorismebestrijding en veiligheid

Als Syriëslachters terugkomen, weten ze waar ze aan spullen en diensten moeten komen. Wapens, explosieven, maar ook voor onderdak en ongezien het land uitkomen, hebben zij de contacten. Zelfs Syriëslachters uit andere landen verschuilen zich in Nederland en worden door de ummah (de moslimgemeenschap) beschermd. Niet voor niets concludeerde wetenschapper Ruud Koopmans dat 11% van de moslims in Nederland bereid is de islamitische strijd te faciliteren en moord uit naam van islam acceptabel vindt.

Waar alle landen om ons heen zijn getroffen door islamitische aanslagen, en regelmatig melding maken van islamitsche aanslagen die op het nippertje voorkomen zijn, bleef Nederland steeds buiten schot. Terwijl we hier ook te maken hebben met terugkerende Islamitische Staat-strijders en met moslims die in Nederland zijn gebleven, maar wier intenties zomaar kunnen omslaan in een islamitische aanslag.

Nederland is een uitvalsbasis voor islamterreur. En dankzij de mainstream media die zaken na een dag weer uit het nieuws houden, is het inmiddels een normaliteit.

Een islamitische aanslag plegen in Nederland resulteert in zoveel extra controle – op Schiphol, treinstations, publieke plaatsen, landsgrenzen – dat dit de bewegingsvrijheid drastisch inperkt. Nu kunnen islamitische aanslagplegers vrij reizen door Nederland, zoals we onder andere hebben gezien met de aanslagpleger van Berlijn. Niet alleen de islamitische terroristen zelf, maar ook wapens en explosieven worden makkelijk verplaatst. Voorbereidende handelingen blijven tevens nagenoeg onopgemerkt. Daarbij verschaft een deel van de ummah schuilplaatsen voor moslims die de opdrachten van Mohammed uit de Koran en ahadith (willen) uitvoeren.

Alle landen om ons heen zijn getroffen door islamitische aanslagen. Dat Nederland niet is getroffen, is niet het gevolg van het handelen van de NCTV. Ook de landen om ons heen hebben inlichtingendiensten en terrorismebestrijding.

Het is in het belang van de moslimterroristen en het faciliterende deel van de ummah, om Nederland te ontzien zodat hun uitvalsbasis in alle vrijheid kan blijven bestaan. Het gebrek aan doortastend handelen van de NCTV draagt – hoe ironisch – bij aan het feit dat islamitische terreuraanslagen tot op heden uitblijven in Nederland. Zou Nederland niet langer als uitvalsbasis gebruikt kunnen worden, zouden islamterroristen geen reden meer hebben om Nederland buiten schot te houden.

Nederland is een uitvalsbasis voor islamitische terreur en aanslagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s