Door Blondemevrouw

“Melania schrikt van aanraking Donald Trump”, schrijft de Telegraaf. De titel op de voorpagina en in de url is zelfs: “Melania krimpt ineen na aanraking Donald Trump.” In de titel van de video die als aanleiding voor hun verhaal is gebruikt, wordt ook nog eens gesteld dat het mogelijk een signaal van ptsd is. Insinuerend dat Melania bang is voor haar man, de president van de Verenigde Staten. Ineen krimpen bij aanraking is tenslotte een kenmerk van mishandeling. Daarom gebruiken de media dergelijke termen hier. Melania moet kapot gemaakt en de media tonen hoe laag ze daarvoor willen zinken.

 

Het voorval gebeurde dit weekend op de internationale luchthaven van Orlando-Melbourne. Melania sprak daar een groot publiek toe. Als ze wacht totdat het stil geworden is, is duidelijk te zien dat ze glimlacht. Totdat Donald achter haar langs loopt en zijn hand kort op haar bovenarm legt. Haar gezicht verstrakt en ze schrikt zichtbaar. Melania wendt haar gezicht naar beneden toe voordat ze zich herpakt.

Wie de video van “het voorval” objectief bekijkt, ziet het volgende:

Melania is enorm nerveus zo’n groot publiek toe te gaan spreken. Dat is ze niet gewend, ze wil het graag goed doen en de taal is niet haar moedertaal. Ze vindt het heel belangrijk dat ze het foutloos doet. Ze zit vol spanning. Zenuwachtige lachjes worden afgewisseld met een angstige blik. Het publiek is enthousiast, ze hoort alleen het oorverdovende geluid van de supporters. Donald kent haar goed en ziet haar zenuwen. Hij loopt achter haar langs om haar met een lichte aanraking gerust te stellen en even het signaal te geven dat hij vlakbij is en dat hij vertrouwen in haar heeft.

Maar ze had dit gebaar niet verwacht op dat moment. Ze zag hem niet aankomen en door het enthousiaste publiek, hoorde ze hem ook niet aankomen. Ze staat stijf van de spanning. Daarom schrikt ze voor een fractie van een seconde als ze uit het niets een aanraking voelt. Meteen beseft ze dat het haar man is, waarop ze zich herpakt. We zijn allemaal wel eens geschrokken van iemand die we voluit vertrouwen, maar niet hadden verwacht op dat moment. En dat is wat er hier gebeurt. Niets meer, niets minder.

Maar de smerige, walgelijke media willen dat de lezer denkt dat Melania mishandeld wordt door Donald en diep ongelukkig is. Melania en Donald Trump moeten kapot, want ze hebben de media op hun plek gezet. Eerst door de verkiezingen te winnen, vervolgens door bloot te leggen dat mainstream media politiek bedrijven en propaganda voeren. De macht en invloed van de media nemen heel sterk af.

En dit gefabriceerde en insinuerende verhaal over Melania bewijst waarom het hoog tijd is, dat hun macht en invloed voorgoed verdwijnt. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s