Door Blondemevrouw

De moord op Pim Fortuyn is nooit bestraft als politieke moord. Volgens het openbaar ministerie was hier geen sprake van. Terwijl Volkert van der Graaf tijdens de rechtszaak heeft verklaard Pim te hebben vermoord vanwege zijn standpunt over islam. Om moslims te beschermen. 

In court at his trial, van der Graaf said he murdered Fortuyn to stop him from exploiting Muslims as “scapegoats” and targeting “the weak members of society” in seeking political power.

Het OM heeft geen levenslange straf geëist, omdat de inbreuk op het democratische proces niet ernstig genoeg was en de kans op herhaling te klein. De inbreuk op het democratisch proces was natuurlijk enorm. Pim zou de verkiezingen winnen en de nieuwe premier van Nederland worden. Maar het OM zorgde ervoor dat Volkert weer op vrije voeten zou komen. Had Volkert de elite een dienst bewezen?

Nederlandse burgers hebben dit alles gelaten geaccepteerd. Geen revolte, geen verzet, geen opstand, niets van dat alles. Het is zonder gevolgen voor de machthebbers voorbij gegaan. Volkert loopt vervroegd vrij rond, in volledige veiligheid, waarvoor hij geen enkele bescherming nodig heeft.

Gisteren werd bekend dat een moslim, die werkzaam mocht zijn bij de dienst die Geert Wilders moet beschermen tegen een islamitische moordaanslag, gevoelige informatie heeft verstrekt aan Marokkaanse criminelen en mogelijk aan islamitische terroristen.

Ziet de elite een kans op herhaling? De moord op Fortuyn is zo soepel verlopen, dat men de reactie van de burgers op een moord op Geert Wilders niet vreest. En mochten de Nederlandse burgers uit boosheid en frustratie daarop wel overgaan tot geweld, dan zijn de moslims de slachtoffers. De eeuwige slachtoffers. Ook dat zou de elite dan zien als een positief bijproduct ten behoeve van hun politieke beleid.

Ondertussen reageren de hypocrieten zoals Pechtold dat ze ‘geshockeerd’ zijn. Jarenlang Geert Wilders als fascist neerzetten en dan nu zogenaamd geschokt. Geschokt dat het lek ontdekt is voor de moord heeft plaatsgevonden wellicht? Natuurlijk niet, zo zouden tegenstanders van Geert nooit denken…

Het leven van Geert en zijn vrouw, in extreme beperking, dat enigszins een stabiele vorm had gekregen, ligt opnieuw volledig overhoop. Ik vrees enorm voor de veiligheid van Geert Wilders. Ik ben er misselijk van. Het kleine beetje gevoel van veiligheid dat in de loop der jaren is gecreëerd door het feit dat hij beveiligd wordt, is volledig teniet gedaan. Dat gun je je ergste vijand niet. Toch?

De elite vindt de gedachte dat je ‘Wilders wilt mollen’ een normale gedachte. Is Geert nog veilig?

UPDATE:

Met zekerheid opzet in het spel:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s